Voetbalfans moeten dankzij WIDM en MolTalk langer wachten op samenvattingen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Tina Nijkamp, de televisie goeroe van Nederland, presenteert verdrietig nieuws voor alle voetbal liefhebbers. 

Elke week houdt Tina Nijkamp nauwlettend de kijkcijfers en het laatste nieuws omtrent televisie in de gaten. En dat vertelt ze dan aan al haar volgers. Soms is het goed nieuws, maar soms moet Tina ook een beetje verdrietig nieuws vertellen. Zo is het nieuwste hieronder voor de gemiddelde voetbal liefhebber natuurlijk niet heel erg fijn om te horen.

Lees ook: Foto: Kijker smult intens van Hélène Hendriks in trio met blondines

Een grote verschuiving binnen de programmering

Vanwege tegenvallende kijkcijfers is er een programma van presentatrice Hila Noorzai verplaatst. Maar om dat gat weer op te vullen is Moltalk, het programma waarin de afleveringen van Wie is de Molworden besproken, weer daarvoor terug gezet. En dat heeft ook weer gevolgen voor de voetbal, want door deze grote verschuiving is de Eredivisie nu een half uur later. Dat is natuurlijk flink balen. De voetbal liefhebbers worden dus kennelijk gestraft voor het tegenvallen van een nieuw programma. Dat valt bij de fans van het betaald voetbal natuurlijk ontzettend verkeerd. Die zijn woest dat ze nu nog langer moeten wachten om hun sport te kunnen zien.

 

Het is een zooitje bij de NPO

De programmering bij de NPO lijkt een beetje een zooitje te worden op deze manier. En dat brengt Tina maar weer aan het licht. Ze heeft dan ook een flink aantal mensen in haar dm’s, die hun onvrede uiten over het besluit van de NPO. En Tina kan het daar alleen maar mee eens zijn.

Wil je meer nieuwtjes van Tina Nijkamp? Kijk even op Instagram

Wil je nou als eerste op de hoogte zijn van dit soort nieuws? Dan moet je even de Instagram pagina van Tina Nijkamp in de gaten houden. Daar komt het nieuws vaak als eerste te staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.