Schaatssters Joy Beune en Robin Groot genieten van zon in strakke topjes (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Knappe teamgenotes Joy Beune en Robin Groot zijn erg aan het genieten van de zon en dragen dan ook flinterdunne shirtjes.

Joy Beune en Robin Groot zijn twee prachtige schaatssters die zeker goed weten welke kleding hen het beste staat. Dat hebben ze in hun recente post dan ook goed laten zien. De twee dames dragen bijna dezelfde kleding!

Robin Groot en Joy Beune genieten van hun vakantie in strakke kleding

Schaatssters Joy Beune en Robin Groot weten precies hoe ze zich goed moeten kleden. Ze dragen bijna dezelfde look! Zal dat dan toeval zijn, of hebben de dames dat zo gepland? Hoe dan ook zien ze er prachtig uit en hebben ze beide een strak zwart topje aan met een kort wit broekje. In die kleding kun je hun prachtige vormen goed zien. Beide meiden hebben ook hun haar los en lachen lief naar de camera. Joy en Robin krijgen dan ook veel complimenten in de reacties, zoals: “Fashion twins!”, “2 gezellige toppers!” en “Mooie foto van jullie twee!” Bekijk zelf de twee prachtige foto’s hieronder.

Robin Groot en Joy Beune Joy Beune en Robin Groot op vakantie

Joy Beune en Robin Groot zijn goede vriendinnen

Onze twee schaatssters Joy Beune en Robin groot zijn erg goede vriendinnen van elkaar. En dat zien we nu ook goed. Ze zijn samen op vakantie en gaan overal samen naar toe. Zelfs fietsen ze met z’n tweeën om toch nog in goede conditie te blijven tijdens hun reis. Dat is dan ook wel nodig, want ze moeten weer helemaal fit zijn voor wanneer het nieuwe seizoen begint. Alsnog hopen fans van Joy en Robin nog veel meer leuke beelden te mogen bekijken wanneer ze wat leuks doen tijdens de vakantie.

Joy Beune en Robin Groot fietsen tijdens vakantie

Wil je meer zien van Joy Beune of Robin Groot? Dat kan op Instagram

Op de Instagram accounts van Joy Beune en Robin Groot kan je nog veel meer prachtige foto’s en video’s bekijken van de twee knappe schaatssters. Zo plaatsen ze over hun vakanties, leuke selfies en over alle prestaties die ze behalen. Dus neem zeker eens een kijkje het is het zeker waard!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.