Rico Verhoeven deelt foto van zijn prachtige nieuwe vriendin Naomy

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rico Verhoeven is een gelukkig man. Niet alleen is hij een van de allerbeste sporters in de wereld, maar hij heeft ook een prachtige vrouw aan zijn zijde. 

Het kan niet meer stuk voor Rico Verhoeven. De topsporter heeft al zo’n beetje alles bereikt waar hij ooit van droomde. Dus probeert Rico nu zijn leven zo relaxed mogelijk te leven en alleen nog de dingen te doen die hem plezier geven. Een van de dingen die Rico gelukkig maakt is zijn prachtige vriendin Naomy. Rico en Naomy kennen elkaar al even, maar Rico is altijd een beetje verlegen als het om zijn liefdesleven gaat. Dus Naomy bleef voornamelijk verborgen voor zijn volgers. Maar met deze foto lijkt Rico klaar om zijn nieuwe liefde van de daken te schreeuwen. Het stel lijkt goed bij elkaar te passen.

Lees ook: Van der Gijp keurt nieuwe vriendin Rico Verhoeven: ‘is ze lekker?’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Rico en Naomy genieten van Hollandse muziek

Op de foto die Rico aan de buitenwereld laat zien is nog een bekende Nederlander te zien en namelijk Martin Garrix. Het stelletje mocht backstage tijdens een van zijn shows staan en daar hebben ze natuurlijk met volle teugen van genoten. Rico laat trots zijn vriendin zien aan zijn volgers en Naomy is ook heel blij met de aandacht van Rico. Het stel heeft nog lang gefeest die dag. Dat kan ook niet anders, als je de beste plaatsen hebt bij een show van Martin Garrix. Dan is het zonde om niet helemaal los te gaan. Dat is dan ook precies wat Rico en zijn beeldschone vriendin gedaan hebben.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Rico deelt leuke vakantie video met Naomy

Rico was samen met zijn knappe vriendin Naomy op vakantie en dan ontkom je er niet aan om wat leuke filmpjes te maken. Rico heeft behalve verstand van vechtsport, ook nog eens verstand van video, want hij weet een leuk filmpje te maken. Daarin zie je gelijk een van de betere kanten van Naomy, die geen probleem heeft met poseren voor de duizenden volgers van haar vriendje. Het hoort er een beetje bij natuurlijk als je een bekende sporter date.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by | Hustle Hard (@naomyvanbeem)

Naomy is een prachtige verschijning op deze zomerse foto

Dat Rico het getroffen heeft met zijn prachtige vriendin Naomy, dat wordt wel duidelijk op bovenstaande foto. Naomy heeft daar een strak zomerjurkje aangetrokken. Maar ze weet het wel heel classy te houden. Een vrouw die zowel verleidelijk als enorm elegant kan zijn, dat is Naomy in een notendop. Rico mag dus in zijn handjes wrijven met zijn prachtige vriendin. Natuurlijk heeft Rico Naomy met zijn charmes voor zich weten te winnen, maar een vrouw als Naomy, daar mag iedere man zich gelukkig mee prijzen, zelfs Rico. Hopelijk schrikt al dat vechten van Rico, Naomy niet af en blijft het koppel nog lang bij elkaar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sylvana IJsselmuiden geniet van zon in luchtig zomerjurkje

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk dagje gehad op het water. En natuurlijk neemt ze haar volgers gezellig mee op dit avontuur. 

Foto: Heleen van Royen geeft volgers nachtzoen met flink inkijkje

Heleen van Royen is niet vies van het maken van een verleidelijke foto. De schrijfster zou dat gerust haar nieuwe hobby kunnen noemen. 

Foto: Zwetende Danique Hosmar ligt op rug na inspannende sessie

De knappe blondine Danique Hosmar heeft weer een flinke sportsessie erop zitten, en dat levert een zweterig kiekje op!