Foto: Annemiek Koekoek van BZV is op haar lekkerst op de trekker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Annemiek is een van de hoogtepunten die uit Boer Zoekt Vrouw is gekomen de afgelopen jaren. En waar is een knappe boerin het mooist? Inderdaad, op de trekker. 

Hoewel de seizoenen van BZV op zichzelf natuurlijk al een hele beleving zijn, is het altijd mooi om te zien welke vrouwen er aan het einde van de rit nog overblijven om Nederland te vermaken. Er zijn altijd een beperkt aantal boerinnen en deelneemsters die Boer Zoekt Vrouw gebruiken als springplank voor hun carrière als influencer. Zo ook boerin Annemiek, die veel volgers overhield aan haar deelname aan het programma. Nu wordt ze overal gevraagd om deel te nemen aan programma’s en podcasts. Ook is ze veel actiever geworden op social media om haar fans tevreden te houden. Op Instagram zet ze nu deze foto van haarzelf op de trekker.

Lees ook: Foto: Boerin Annemiek Koekoek heeft hulp nodig na ongewenst gefriemel

Boerin Annemiek is het lekkerst op een trekker

Zoals het een echte boerin betaamt, is boerin Annemiek het knapst op haar trekker. Daar voelt ze zich ook het meest op haar gemak. Annemiek deelt deze leuke foto tussen et werken door. Je zou denken dat de boerderij voor Annemiek niet meer zo belangrijk is na haar ‘doorbraak’, maar niks is minder waar. Het werk op de boerderij gaat onverminderd door en Annemiek blijft gewoon lekker zelf op de trekker zitten. Het enige verschil is dat daar dan nu een foto van volgt op Instagram, waar dat voorheen misschien niet zo snel gebeurt was. Annemiek heeft het prima naar haar zin op de boerderij, zelfs zonder man.

Boerin Annemiek straalt tijdens werkdag

Het klopt ook wel dat Annemiek op haar mooist is als ze bezig is op de boerderij. Maar dat heeft een bijzondere reden. Annemiek is zo verzot op haar boerderij en haar dieren dat ze helemaal straalt als ze met hen mag werken. En dat zie je gelijk terug op de foto’s die ze maakt. Het plezier en de zelfverzekerdheid straalt er vanaf. En dat zorgt ervoor dat Annemiek zo knap overkomt op haar foto’s.  Annemiek zou dus nog veel meer foto’s op de boerderij mogen maken. Misschien is het wel tijd om een speciale boerderij-fotoshoot in te plannen.

Van alle boerinnen is Annemiek de knapste

Nederland kent een hoop boerinnen. Een aantal heb je al kunnen zien in het programma Boer Zoekt Vrouw. Maar van alle boerinnen van Nederland is zij toch wel stiekem de knapste. Ze heeft ook al twee keer in de Boerinnen-kalender gestaan om dat maar eens te bewijzen. Boerin Annemiek heeft een prachtig lichaam, is recht voor zijn raap, zonder blad voor de mond en heeft een sterk karakter. Al die kwaliteiten maken haar toch echt wel de leukste boerin van het land. Dat levert haar voorlopig alleen nog geen man op, maar die heeft Annemiek misschien ook helemaal niet nodig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nikkie Plessen is erg harig op onverwachte plek

Nikkie Plessen zorgt altijd erg goed voor zichzelf. Het is dus erg onverwachts dat er opeens een pluk haar tevoorschijn komt. 

Foto: beeldschone vriendin van Bram Krikke deelt bloedheet kiekje

Bram Krikke heeft het maar goed voor elkaar. Hij heeft namelijk een van de knapste vrouwen van het land aan de haak geslagen. 

Video: Marieke Elsinga komt klem te zitten met rondingen

Marieke Elsinga is ondertussen al een poos zwanger en dat ga je steeds beter zien. De rondingen van Marieke zorgen nog wel eens voor onhandige situaties...