Oranje uitgeschakeld! Toch even genieten van briljante move Calvin Stengs

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We liggen eruit! De Nations League gaat verder zonder Oranje. Da’s jammer, maar met spelers als Calvin Stengs zit het Nederlands elftal de komende jaren gebakken! Beeld: Youtube/OnsOranje

Frank de Boer heeft de ‘winning mood’ eindelijk te pakken als bondscoach. Nét iets te laat, dat wel! Ondanks overwinningen op Bosnië en Polen heeft het Nederlands elftal zich niet gekwalificeerd voor de eindronde van de Nations League. Zijn er dan helemaal geen lichtpuntjes? Tuurlijk wel! We doen ‘gewoon’ mee aan het EK volgend jaar. Ook hoogstandjes van jonkies als Calvin Stengs geven ons genoeg reden om positief te zijn over de toekomst van Oranje!

Calvin Stengs is ‘Ziyech’ tegen Polen

In de afronding mag het nog iets beter. Qua aangevers zitten we wél gebakken de komende jaren bij Oranje. Het is jammer dat Ziyech voor Marokko koos, maar we hebben spelers als Frenkie de Jong die balletjes perfect klaar kunnen leggen. Ook ‘nieuwe’ krachten als Calvin Stengs hebben die kwaliteit. Tegen Polen zette deze AZ-speler de spits twee keer oog in oog met de keeper. Dat die kansen dan niet afgemaakt worden… niet Calvins schuld!

Lees ook: Deze actie van Memphis Depay gaat de wereld over!

Die passjes alleen bieden voldoende materiaal om nog eventjes van na te genieten. Op naar het EK!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

Bertrie Wierenga weet haar grote troeven helemaal tegen elkaar aan te persen terwijl ze omringd is door bloemen en een zomers jurkje draagt!

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.