Oranje uitgeschakeld! Toch even genieten van briljante move Calvin Stengs

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We liggen eruit! De Nations League gaat verder zonder Oranje. Da’s jammer, maar met spelers als Calvin Stengs zit het Nederlands elftal de komende jaren gebakken! Beeld: Youtube/OnsOranje

Frank de Boer heeft de ‘winning mood’ eindelijk te pakken als bondscoach. Nét iets te laat, dat wel! Ondanks overwinningen op Bosnië en Polen heeft het Nederlands elftal zich niet gekwalificeerd voor de eindronde van de Nations League. Zijn er dan helemaal geen lichtpuntjes? Tuurlijk wel! We doen ‘gewoon’ mee aan het EK volgend jaar. Ook hoogstandjes van jonkies als Calvin Stengs geven ons genoeg reden om positief te zijn over de toekomst van Oranje!

Calvin Stengs is ‘Ziyech’ tegen Polen

In de afronding mag het nog iets beter. Qua aangevers zitten we wél gebakken de komende jaren bij Oranje. Het is jammer dat Ziyech voor Marokko koos, maar we hebben spelers als Frenkie de Jong die balletjes perfect klaar kunnen leggen. Ook ‘nieuwe’ krachten als Calvin Stengs hebben die kwaliteit. Tegen Polen zette deze AZ-speler de spits twee keer oog in oog met de keeper. Dat die kansen dan niet afgemaakt worden… niet Calvins schuld!

Lees ook: Deze actie van Memphis Depay gaat de wereld over!

Die passjes alleen bieden voldoende materiaal om nog eventjes van na te genieten. Op naar het EK!

Laatste nieuws

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.

Gerelateerde berichten