Nicolette Kluijver doet extra knoopje open op zomerse foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Nicolette Kluijver weet weer ontzettend goed zichzelf in het zonnetje te zetten met deze zomerse foto’s. Daar moet je wel van genieten. 

Langzaam begint de kou van de winter een klein beetje weg te trekken en wordt het steeds ietsje warmer. Lente is het nog niet, maar zit er wel aan te komen. Nicolette KLuijver bereidt zich daar vast op voor. De blondine maakt een verpletterende indruk online. De blonde presentatrice, die wel eens vaker tijdens haar programma’s een erg pakkende verschijning laat zien, deelde recent een foto die zo ontzettend goed was, dat je er bijna van smelt als je er naar kijkt. Deze foto brengt gelijk het warme gevoel van de zomer terug. En dat is precies wat Nicolette wil. Dus dat is mooi.

De heerlijke outfit van Nicolette Kluijver

Met een strategisch opgeknoopte blouse en een stralende glimlach nodigt Nicolette haar volgers uit om even te ontspannen en te komen genieten. Ze combineert een outfit die zo heet is als de zomerse temperaturen, met een ontspannen en koele houding. Haar mooie lach maakt het natuurlijk helemaal af. De blondine weet precies wat haar outfit doet met haar fans. Die worden namelijk wild van het zien van dit mooie plaatje. En laat het Nicolette het daar nou precies om te doen zijn.

Nicolette Kluijver brengt de zomer weer helemaal terug met haar foto’s

Nicolette Kluijver’s schrijft het volgende bij haar foto’s op Instagram: “Ik heb zin in de zomer man.” Het is duidelijk dat de mooie presentatrice wel klaar is met de winter en niet kan wachten tot het weer wat warmer wordt in Nederland. Dan kan ze eindelijk deze mooie pakjes aan voor meer dan alleen maar een fotoshoot. En daar zit ze wel een beetje op te wachten. Nicolette heeft het absoluut gehad met de kou.

De mooie blikken van Nicolette Kluijver

Natuurlijk betoveren de foto’s al enorm, maar dat ligt niet alleen aan de mooie kleding van Nicolette. Dat heeft natuurlijk ook gewoon te maken met de geweldige blik die ze opzet op de foto. Daar moet je simpelweg wel van genieten. De fijne blondine heeft erg haar best gedaan om ervoor te zorgen dat ze er op dit plaatje wonderbaarlijk goed uit ziet. Na het zien van de foto’s kan je eigenlijk alleen maar tot de conclusie komen dat dit inderdaad geslaagd is. Deze outfits mogen zeker in het rijtje met mooie pakjes van Nicolette worden toegevoegd.

Nicolette Kluijver kiest voor een combinatie van comfort en stijl

Voor de mooie outfits heeft Nicolette voor een combinatie gekozen van een beetje stijl en flink wat comfort. Je zou het misschien niet meteen zeggen aan de hand van de pakjes, maar ze zitten als gegoten. Nicolette vindt het erg fijn om dit soort mooie kleding te dragen. En dat maakt het natuurlijk een stukje makkelijker om zo leuk te kunnen poseren. Daar hoeft ze minder moeite voor te doen. Dat gaat eigenlijk als vanzelf. De interessante dame weet precies hoe ze het beste uit zichzelf naar boven kan halen op de foto.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!