Nicolette Kluijver deelt slaapkamerfoto met behaarde lip

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicolette Kluijver is op social media regelmatig heel open over haar privéleven. Toch hadden we niet verwacht dat ze ons mee zou nemen naar haar slaapkamer!

Van Nicolette Kluijver zijn we onderhand wel wat gewend. De Expeditie Robinson-presentatrice vertoeft natuurlijk regelmatig in de rimboe en daar moet je soms roeien met de riemen die je hebt. Daar alle begrip voor! Maar kennelijk maakt Nicolette het niet alleen tijdens haar tropische avonturen flink spannend. Dat is na het zien van dit kijkje tussen de lakens wel duidelijk. Want dit kiekje onthult wel héél veel van hoe Nicolette er thuis bij ligt!

Nicolette Kluijver onthult flinke details met slaapkamerfoto

Zo deelde Nicolette Kluijver recent een plaatje op haar Instagram. Mocht je nog een reden missen om haar te volgen: twijfel niet langer! Want deze plaatjes wil je echt niet missen. Nicolette poseert namelijk in haar zachte bedje. En daarbij laat ze werkelijk niets aan de verbeelding over. Pas bij héél goed kijken kan je nog nét een topje ontdekken. Maar verhullen doet het shirtje weinig. Werkelijk, Nicolette prikt je nog net geen oog uit! Met duizelingwekkende inkijk weet Nicolette massaal de aandacht van haar volgers te trekken en daar hebben wij alle begrip voor. Geloof ons maar, het is zowaar moeilijk wegkijken. Toch weet één detail je nog flink af te leiden. Want zo’n behaarde lip zie je niet snel voorbij komen!

Fans Nicolette Kluijver in rep en roer door bizarre beharing

Want de bovenlip van Nicolette Kluijver ziet er toch wel anders uit dan je zou verwachten. Ondanks dat haar heerlijke topje echt om van te watertanden is, trekt haar spectaculaire inkijk geeneens de meeste aandacht. Nee, die kroon gaat toch echt naar de overduidelijke zwarte beharing op haar bovenlip! Dat zag je echt niet aankomen! Gelukkig heeft Nicolette dat ook door. Met een klein grapje onder de foto weet ze haar fans dan ook weer snel gerust te stellen. Wees niet bang, Nicolette heeft niet ineens een snor waar je U tegen zegt. Het is gewoon een nepwimper die op haar bovenlip is blijven plakken. Zet je gedachten dus maar weer stop! Nicolette is de rumoeren namelijk te snel af. En gelukkig ook maar. Je zou het je haast niet voor kunnen stellen, maar een dikke snor is misschien toch niet de look voor Nicollete.

Nicolette Kluijver schittert in shoot

Al snappen wij wel dat fans van Nicolette Kluijver flink in de war waren na dit pittige plaatje. Want recent nog hebben we al flink veel details gekregen over hoe Nicolette er onder haar kleding bijloopt. En daar past een behaarde bovenlip toch echt niet bij! Nicolette bracht namelijk al haar volgers aan het watertanden met een fotoshoot. En daarbij ging ze bijna helemaal uit de kleding! Alleen een setje moet haar nog een beetje fatsoenlijk maken. Nou, verhullen deed het in ieder geval weinig. Want zo veel details van Nicolette haar lijf krijgen we zelden! Gelukkig begrijpt Nicolette ook dat we in grote nood zijn. Want ze plaatst niet één, niet twee, maar een hele reeks vurige foto’s! Daar kunnen we wel weer even mee toe. Al hoor je ons natuurlijk nooit klagen over meer shots van Nicolette.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!