Milou Rietjens heeft nieuwe pluizige vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Milou iets had met dieren zal niet als verassing komen. De blondine was heel lang te zien in het programma Boer Zoekt Vrouwdaar moet je haast wel een affiniteit met donzige wezentjes aan overhouden. Inmiddels heeft Milou een nieuw pluizig vriendje. 

Milou Rietjens past op de cavia’s van een vriend. Ze is voor een weekendje de oppas van een stel nieuwe pluizige vriendjes. En dat is natuurlijk helemaal geen straf. Op haar Instagram deelt ze haar doldwaze avonturen met de kleine beestjes. Handig voor wie een leuk inkijkje wil in de wereld van Milou.

Lees ook: Milou van BZV duikt op in Zeeland: hereniging met Boer Bastiaan?

cavia milou1

De leencavia’s van Milou

Milou noemt haar nieuwe tijdelijke huisgenoten haar leencavias’s. En die hoeven van haar echt niet de hele dag in een kooitje te zitten. Ze haalt de lieve beestjes er zo snel mogelijk uit zodat ze samen de meest doldwaze avonturen kunnen beleven. Milou is dus begonnen aan een soort volwassenen versie van Hamtaro.

Samen Netflix kijken

En wat voor avonturen kan je allemaal beleven met een cavia? Nou, dezelfde avonturen die je kan beleven zonder cavia, maar dan nu met een pluizige vriend aan je zijde. Milou besluit om eens lekker lui te doen en ploft samen met haar cavia op de bank neer voor een middagje Netflix. Helemaal geen gek idee hoor Milou!

milou cavia netflix

Het cavia feestje van Milou

Als je vanwege een pandemie niemand bij je thuis mag uitnodigen, wat doe je dan? Inderdaad, dan houd je gewoon je eigen feestje met je cavia’s. Dat is precies wat Milou ook deed. En bij elk feestje hoort natuurlijk een goed gevulde schaal met snacks. Dus ook daar mogen de cavia’s uitgebreid van genieten.

cavia feestje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen.