Milou Rietjens heeft nieuwe pluizige vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Milou iets had met dieren zal niet als verassing komen. De blondine was heel lang te zien in het programma Boer Zoekt Vrouwdaar moet je haast wel een affiniteit met donzige wezentjes aan overhouden. Inmiddels heeft Milou een nieuw pluizig vriendje. 

Milou Rietjens past op de cavia’s van een vriend. Ze is voor een weekendje de oppas van een stel nieuwe pluizige vriendjes. En dat is natuurlijk helemaal geen straf. Op haar Instagram deelt ze haar doldwaze avonturen met de kleine beestjes. Handig voor wie een leuk inkijkje wil in de wereld van Milou.

Lees ook: Milou van BZV duikt op in Zeeland: hereniging met Boer Bastiaan?

cavia milou1

De leencavia’s van Milou

Milou noemt haar nieuwe tijdelijke huisgenoten haar leencavias’s. En die hoeven van haar echt niet de hele dag in een kooitje te zitten. Ze haalt de lieve beestjes er zo snel mogelijk uit zodat ze samen de meest doldwaze avonturen kunnen beleven. Milou is dus begonnen aan een soort volwassenen versie van Hamtaro.

Samen Netflix kijken

En wat voor avonturen kan je allemaal beleven met een cavia? Nou, dezelfde avonturen die je kan beleven zonder cavia, maar dan nu met een pluizige vriend aan je zijde. Milou besluit om eens lekker lui te doen en ploft samen met haar cavia op de bank neer voor een middagje Netflix. Helemaal geen gek idee hoor Milou!

milou cavia netflix

Het cavia feestje van Milou

Als je vanwege een pandemie niemand bij je thuis mag uitnodigen, wat doe je dan? Inderdaad, dan houd je gewoon je eigen feestje met je cavia’s. Dat is precies wat Milou ook deed. En bij elk feestje hoort natuurlijk een goed gevulde schaal met snacks. Dus ook daar mogen de cavia’s uitgebreid van genieten.

cavia feestje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!