Milou Rietjens heeft nieuwe pluizige vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Milou iets had met dieren zal niet als verassing komen. De blondine was heel lang te zien in het programma Boer Zoekt Vrouwdaar moet je haast wel een affiniteit met donzige wezentjes aan overhouden. Inmiddels heeft Milou een nieuw pluizig vriendje. 

Milou Rietjens past op de cavia’s van een vriend. Ze is voor een weekendje de oppas van een stel nieuwe pluizige vriendjes. En dat is natuurlijk helemaal geen straf. Op haar Instagram deelt ze haar doldwaze avonturen met de kleine beestjes. Handig voor wie een leuk inkijkje wil in de wereld van Milou.

Lees ook: Milou van BZV duikt op in Zeeland: hereniging met Boer Bastiaan?

cavia milou1

De leencavia’s van Milou

Milou noemt haar nieuwe tijdelijke huisgenoten haar leencavias’s. En die hoeven van haar echt niet de hele dag in een kooitje te zitten. Ze haalt de lieve beestjes er zo snel mogelijk uit zodat ze samen de meest doldwaze avonturen kunnen beleven. Milou is dus begonnen aan een soort volwassenen versie van Hamtaro.

Samen Netflix kijken

En wat voor avonturen kan je allemaal beleven met een cavia? Nou, dezelfde avonturen die je kan beleven zonder cavia, maar dan nu met een pluizige vriend aan je zijde. Milou besluit om eens lekker lui te doen en ploft samen met haar cavia op de bank neer voor een middagje Netflix. Helemaal geen gek idee hoor Milou!

milou cavia netflix

Het cavia feestje van Milou

Als je vanwege een pandemie niemand bij je thuis mag uitnodigen, wat doe je dan? Inderdaad, dan houd je gewoon je eigen feestje met je cavia’s. Dat is precies wat Milou ook deed. En bij elk feestje hoort natuurlijk een goed gevulde schaal met snacks. Dus ook daar mogen de cavia’s uitgebreid van genieten.

cavia feestje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen maakt volgers wild met eerlijke foto

Heleen van Royen zou eigenlijk standaard 'Heerlijke Heleen' moeten heten, want met elke foto maakt ze haar fans nóg verliefder!

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..