Marieke Elsinga beleeft ergste nachtmerrie op enge foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga is absoluut geen aansteller, maar op een nieuwe foto slaat de radio-presentatrice doodsangsten uit! Zou ze er alleen met de schrik vanaf komen?

Dit seizoen is niet helemaal voor Even nagenieten: de mooiste foto van Marieke Elsinga van het Televizier gala

Aan dit rad draait Marieke Elsinga liever niet

Rond Halloween kwam Q-music met de Mattie & Mariekes Horror Movie Roulette. Via de actie konden luisteraars hun favoriete horrorfilm doorgeven. De luisteraars konden door te bellen in totaal 37 films in de vakjes van het rad plaatsen. Op het Roulette-rad kwamen bijna alle horror-klassiekers terug zoals IT, The Silence Of The Lambs, Friday the 13th en The Conjuring. In de ochtend van vrijdag 29 oktober draaide Mattie en Marieke aan het rad. De keuze viel op IT, de bekende clownsfilm. Dat betekent dat de radiopresentatoren, samen met degene die de film heeft ingestuurd, naar IT gaan kijken in de bioscoop. Daar moet Marieke zich maar snel mentaal op voorbereiden, want in de avond is het al tijd om naar de bioscoop te gaan.

Marieke ziet het allemaal niet meer zitten

Marieke had er van te voren ook al niet zo’n zin in. Dat laat ze duidelijk weten aan haar volgers via Instagram. De radio-presentatrice noemt de Halloween-actie waar ze zelf mee akkoord is gegaan ‘vreselijk’. Gelukkig deelt collega Anne-Marie Rozing haar mening. De twee kijken er beide flink tegenop. Eenmaal in de bioscoop lijkt de irritatie van Marieke Elsinga omgezet in angst. Op de foto in haar Instagram verhaal laat ze zien hoe ze erbij zit in de bioscoop. Ze heeft haar handen voor haar ogen en wordt zelfs angstig van het geluid van de film. De radio-presentatrice draagt namelijk een koptelefoon voor op bouwplaatsen. Dat is pas genieten!

De vreemde angsten van Marieke Elsinga: walvissen

Niet alleen horrorfilms wekken angstige gevoelens op bij de Q-music presentatrice. Hoewel Marieke verder bijna geen angsten heeft, is ze voor één apart ding wel heel bang… Ze is namelijk bang voor walvissen, en dan heel specifiek wanneer de zeedieren onder water zijn. Waarom ze hier bang voor is weet ze echt niet. Wat ze wel weet is dat ze walvissen boven water geweldig vindt, maar onderwater zijn ze doodeng. Naast horrorfilms en walvissen lijkt Marieke Elsinga geen andere angsten te hebben. Dus zodra het weer november is en er geen oceaan in de buurt is, is Marieke veilig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam puilt aan onderkant uit haar topje

De knappe schaatsster Jutta Leerdam verwent volgers gigantisch met foto van haar op vakantie. Ze draagt een super strak topje waar haar trofeeën uit dreigen te vallen. 

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's.