Deze schitterende foto van Monica Geuze moet je gezien hebben

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoewel er behoorlijk wat foto’s van vlogger Monica Geuze zijn is dit by far de mooiste. Door deze foto van Monica krijgen we weer helemaal zin in de zomer!

De lijst met programma’s die Monica Geuze presenteert wordt steeds langer. Monica houdt zich bezig met van alles en nog wat in de media. Ze werd bekend bij het grotere publiek door haar carrière als DJ en introduceerde zichzelf aan Nederland met het nummer Laten gaan. Ze schreef het nummer onder andere met Ronnie Flex en Frenna. De plaat sloeg gelijk aan en belandde op nummer 2 in de Oranje Top 30 en de Nederlandse Top 40. Daarmee maakte de knappe DJ gelijk een mooie entree in de Nederlandse muziekindustrie. Uiteindelijk bleek haar roeping toch niets met muziek te maken, want na het produceren van haar tweede nummer stopte ze ermee. Monica begon in 2014 een Youtube-kanaal waarop ze elke dag een vlog plaatste. Het grootste deel van haar bekendheid heeft ze daaraan te danken. Blijkbaar haalde er ook nog eens veel plezier uit, want vloggen doet ze nu (7 jaar later) nog steeds.

Lees ook: Jaimie Vaes poseert voor opvallende foto in luxe badkamer

Monica Geuze presenteert reality-tv en podcast

Alleen vloggen was niet genoeg voor de ambitieuze Monica. Een jaar nadat ze haar eerste vlog uploadde begon ze met het presenteren van Concentrate, een Youtube kanaal van RTL. Niet alleen het Youtube-kanaal zelf werd een succes, ook Monica had haar rol als presentatrice helemaal gevonden. Ze houdt zich er niet heel veel mee bezig omdat ze ook nog elke week een vlog maakt. Uit haar vlogs kunnen we halen dat het leven van de influencer al druk genoeg is. Nadat ze in 2017 stopte bij Concentrate, kwam ze in 2019 weer terug bij het programma. In dat jaar heeft Monica blijkbaar het licht weer gezien, want sinds 2019 presenteert ze ook meerdere programma’s die op Videoland verschijnen.  Waaronder de Nederlandse versies realityseries Love Island en Temptation Island. We mogen de makers Temptation Island een bloemetje sturen, want aan hen hebben we deze prachtige foto van Monica Geuze te danken!

Monica zou zelf een hele gevaarlijke verleidster zijn

De mooie foto is gemaakt op de set van Temptation Island: Love or Leave. Haar volgers zijn net zoals wij erg positief over hoe goed de presentatrice eruit ziet. Monica zal net in de make-up stoel hebben gezeten en draagt een losse roze zomerse jurk die haar prachtig staat. Het is dus een foto die je niet kan missen! Sinds 2020 presenteert Monica het reality-programma waarin de loyaliteit van koppels op de proef wordt gesteld. Ze worden namelijk uit elkaar gehaald en moeten voor een bepaalde tijd in verschillende luxe villa’s verblijven. Maar daar is de verleiding groot, want in de villa slapen ook heel wat single verleiders. Het koppel dat volgens de kijkers het meest geliefd is en bovenal het meest loyaal blijft, wint. Monica houdt wel van een beetje drama en weet het programma dus goed te presenteren. Toch vinden we dat ze ook een gokje moet wagen om zelf mee te doen, want ze zou een uitstekende verleidster zijn. Deze zomerse foto laat wel degelijk zien dat ze het in zich heeft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...