Mannen, laat je vandaag in de watten leggen!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een maand na Valentijnsdag is het tijd voor iets héél anders. Waar vorige maand voornamelijk de vrouwen werden verwend, mag de focus vandaag meer op de man gericht worden. Het is namelijk onofficieel ‘Steak & B*****b Day’. En weetje, doen vrouwen er iets heel goeds mee!

Ten eerste: waarom onofficieel? Omdat het geen erkende feestdag is. Ten tweede: wat is Steak & B*****b Day? Het is online ontstaan als flauwe grap van een groepje mannen die iets terug wilde voor alle chocola, bloemen en lieve kaartjes die ze op Valentijnsdag aan hun partner hebben gegeven.

Wat ze dan precies terug wilden? Nou, noem het een gebrek aan fantasie of simpelweg eenvoud, maar het enige wat er gevraagd wordt is een goed stuk vlees – denk aan een entrecôte of lekkere malse biefstuk – en een beetje gesabbel aan het speentje. Niet teveel gevraagd, toch? Én, een stuk goedkoper dan al die dure Belgische chocola!

Door de man

Kijk, Valentijnsdag staat gemiddeld genomen iets meer in het teken van de vrouwen. Als echte gentleman verras of verwen je je vrouw op deze commercieel uitgebuite dag van de liefde. Elk jaar moet je jezelf weer overtreffen om je liefdevolle partner ervan te overtuigen dat ze in haar handjes mag klappen dat ze iemand heeft zoals jij. Vervolgens spek je er niet alleen je vrouw mee, maar vooral alle restauranteigenaren, bloemisten en bonbon-zaakjes.

(Lees verder onder de video)

Voor de man, of toch niet?

Bij de Steak & BJ Day is dat heel anders. Daar ligt het initiatief misschien wat meer bij de vrouw en is het vooral de man die in de watten wordt gelegd, maar ondanks het bedacht is als een flauwe grap, wordt er serieus geld mee opgehaald voor vrouwen. Jawel, voor vrouwen. Deze onofficiële feestdag geldt namelijk ook als een platform om geld op te halen voor onderzoek naar borstkanker.

Zo staat deze dag uiteindelijk toch meer in het teken van de vrouw dan de man, alleen hebben ze er allebei plezier van. Tenzij je natuurlijk niet van vlees houdt, maar goed, dan houd het hele feestje natuurlijk al snel op…

Laatste nieuws

Video: Sylvana IJsselmuiden geniet van zon in luchtig zomerjurkje

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk dagje gehad op het water. En natuurlijk neemt ze haar volgers gezellig mee op dit avontuur. 

Foto: Heleen van Royen geeft volgers nachtzoen met flink inkijkje

Heleen van Royen is niet vies van het maken van een verleidelijke foto. De schrijfster zou dat gerust haar nieuwe hobby kunnen noemen. 

Foto: Zwetende Danique Hosmar ligt op rug na inspannende sessie

De knappe blondine Danique Hosmar heeft weer een flinke sportsessie erop zitten, en dat levert een zweterig kiekje op!