Love Island-ster Victoria Vermeer warmt volgers op met heerlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Je kent misschien Victoria Vermeer nog van haar deelname aan het programma Love Island. Tegenwoordig warmt ze iedereen op met haar hete foto’s.

Victoria Vermeer is bekend van haar deelname aan Love Island in 2019. Daar deed ze haar uiterste best om de harten van de mannen op het eiland te veroveren. Maar ondertussen heeft ze de harten van vele Nederlandse mannen veroverd met haar betoverende looks. Deze 24-jarige Nederlandse blondine met Russische roots schittert als een sensatie op Instagram en TikTok. En mensen worden helemaal wild van wat ze daar zien!

Victoria laat harten sneller kloppen met mooie foto’s

De leuke blondine deelt veel van haar leven met haar volgers. Elke vakantie die ze neemt, elk event dat ze doet en elke plek die ze bezoekt, komt op Instagram te staan. En haar volgers vinden dat natuurlijk maar al te fijn. Die genieten van de heerlijke looks die de blonde influencer hen te bieden heeft. Met haar mooie kiekjes betovert Victoria alle mannen die op haar feed terecht komen.

Heeft Victoria Vermeer een vriend?

Victoria Vermeer maakte haar entree in de wereld van reality-tv als deelnemer aan het tweede seizoen van Love Island. Samen met partner Ziggy Martin bereikte ze de finale, maar helaas strandde hun relatie. Voor de mannen van Nederland die geen genoeg kunnen krijgen van deze blondine was dat wel weer gunstig natuurlijk. Helaas duurde haar single status niet lang, want ze heeft weer een nieuwe vriend te pakken.

Er schuilt meer achter Victoria Vermeer

Victoria Vermeer is meer dan alleen een Love Island-ster. Ze onthult haar liefde voor sci-fi en fantasy, wat haar tot een ware nerd in hart en nieren maakt. Een volledige Harry Potter-marathon met een flinke hamburger erbij en een bak chips en cola om het weg te spoelen klinkt voor Victoria als de ideale date. Dat hadden de meeste mensen nou niet gezocht achter een dame die er zo ongelooflijk goed uit ziet en vaak in de mooiste outfits, en soms zonder al te veel kleding, op de foto gaat. De combinatie van innerlijk en uiterlijk maakt haar dan ook zo leuk.

De uitbundige shoots van Victoria Vermeer

Victoria’s Instagram-account laat al haar mooie shoots zien. Want sinds haar deelname aan Love Island krijgt Victoria de ene na de andere mooi fotoshoot aangeboden. En daar kan ze natuurlijk geen nee tegen zeggen. Zo trekt ze met het grootste gemak haar kleding uit voor een shoot. Victoria heeft al meerdere malen aangegeven enorm van haar vormen te houden en het daarom niet erg te vinden iets meer van zichzelf te laten zien. Dat heeft ze gemeen met de meeste mannen van Nederland.

Victoria Vermeer zit niet met haar hoofd in de wolken

Victoria heeft een ontzettend slim hoofd op haar schouders zitten. Ze is continu aan het denken over haar volgende stap. Haar toekomstplannen deelt ze dan ook vaak met haar fans online. Een van de meest belangrijke voornemens van Victoria is om beter met geld om te kunnen gaan. Hoewel ze soms makkelijk denkt over geld, erkent ze dat het elke maand een aanzienlijk bedrag is dat haar portemonnee verlaat. Ze wil meer geld opzij kunnen zetten voor grote reizen en mooie dingen. En die zal ze vanzelfsprekend delen met haar leuke fans als het zover is.

Als je nou nog meer mooie plaatjes van Victoria Vermeer wil zien, moet je naar Instagram

Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de collectie van Victoria Vermeer. Als je dus meer van dit soort leuke kiekjes wil zien, moet je even naar haar Instagram pagina gaan!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!