Lisa Vol verwerkt liefdesverdriet in ijzige stilte op foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je hebt het waarschijnlijk al gehoord, maar Lisa Vol van meidengroep OG3NE is weer single. Op deze ijzige foto verwerkt ze haar liefdesverdriet.

Lisa Vol, van de populaire meidengroep OG3NE is weer op de markt. Na zeven jaar is het uit tussen haar en haar vriend Ergin. De liefde was helaas op. Toch is het noemenswaardig dat Lisa zo lang een liefdevolle relatie heeft gehad. Vandaag de dag gebeurt dat eigenlijk niet meer zoveel. Maar inmiddels is de prachtige, blonde zangeres dus weer op haar eentje aangewezen. In ijzige stilte verwerkt ze de breuk met haar vriend. Gelukkig ziet Lisa er ondanks haar verdriet nog hartstikke mooi uit, dus de zoektocht naar een nieuw vriendje, mocht Lisa dat willen, kan niet moeilijk zijn.

Lees ook: Dit is de echte reden waarom relatie Lisa Vol van OG3NE en vriend voorbij is

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Lisa Vol en Ergin beëindigen na zeven jaar relatie

Zeven jaar lang waren Lisa Vol en haar vriend Ergin gelukkig met elkaar. Ze deelden in die periode lief en leed. Maar de afgelopen maand heeft het koppel besloten om een einde te maken aan hun relatie. Soms is de liefde gewoon op en dan is het enige wat je kan doen afscheid nemen van elkaar. Maar Lisa staat gelukkig stevig in haar schoenen en is vastbesloten om de breuk met Ergin geen gigantische impact te laten hebben op haar leven. Lisa wil door en de enige manier om dat te doen is door zich sterk op te stellen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Lisa is op foto nog wat onwennig zonder vriend

Toch voelt het allemaal nog wat nieuw aan voor Lisa, zo’n leven zonder partner. Je merkt het eigenlijk aan alles wat ze doet. Haar hele houding is de afgelopen week veranderd. Natuurlijk is Lisa nog steeds een ongelooflijk mooie vrouw, maar ze lijkt een beetje onwennig in haar doen en laten. Alsof ze een hertje is dat in de koplampen van een auto aan het kijken is. Hopelijk duurt Lisa haar blauwe periode niet lang, anders moet OG3NE straks overschakelen van vrolijke meezingers naar droevige liefdesliederen. En hoewel dat vast wel wat creatieve parels oplevert, is het niet waar alle volgers van de meiden op zitten te wachten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Gelukkig heeft Lisa al haar eigen heartbreak medley geschreven

Lisa heeft wel geluk. Voor goede liefdesverdriet muziek hoeft ze zeker niet ver te zoeken. Samen met haar zussen heeft ze namelijk al de ultieme heartbreak medley opgenomen. Natuurlijk had Lisa nooit verwacht dat ze zelf nog dit nummer nodig zou hebben. Het is de zoveelste verrassing in een toch al bijzonder jaar. Maar Lisa gaat met goede moed het nieuwe jaar in. Als ze onderstaand nummer helemaal suf gedraaid heeft is ze vast en zeker over haar verdriet heen. En dan kan de zoektocht naar een nieuwe partner beginnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!