Marieke Elsinga toont trots haar kwaadaardige poes op deze foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga heeft een beetje een verknipt gevoel voor humor. Zo vindt ze het bijvoorbeeld prachtig om haar kwaadaardige poes aan de wereld te tonen.

Presentatrice Marieke Elsinga staat voor schut door deze hilarische foto uit privé collectie

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke geeft uitleg bij enge foto

Blijkbaar is Kiki, zoals de poes van Marieke heet, een echte straatkat. Dat vertelt Marieke in ieder geval bij de foto. Voordat Marieke de pluizenbal in huis nam, leefde het arme diertje op de straat. En het leven op de straat kan natuurlijk heel ruig zijn. Kiki moet dan ook zeker het een en ander al gezien en meegemaakt hebben. Misschien dat ze daarom zo zuur kijkt op de foto’s. Wellicht is Kiki wel de Don Corleone onder de straatkatten en heeft Marieke daarmee een kwaadaardige gangster van een kat in huis gehaald. Hoe het ook zij, op de foto kijkt ze in ieder geval niet zo vriendelijk. Maar toch kan Marieke het schijnbaar heel goed met het diertje vinden. Al is het waarschijnlijk lastig om iets of iemand te vinden die het niet goed met Marieke kan vinden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Kiki en Marieke zijn op de foto nooit een match

Toch blijkt het vaker een probleem om met Kiki op de foto te gaan. Zelfs als ze niet zo zuur kijkt, dan weet ze het toch voor elkaar te krijgen om de pogingen van Marieke, om leuk met haar op de foto te eindigen, te verpesten. Dat doet de poes door bijvoorbeeld weg te kijken en Marieke keihard te negeren. Hoe houdt Marieke het toch uit met zo’n vervelend beest? Gelukkig is Marieke de vrolijkheid zelve, waardoor ze het makkelijk vol houdt, zelfs met zo’n vervelende huisgenoot als Kiki. Sterker nog, Marieke onderneemt aan de lopende band pogingen om alsnog een leuke foto met Kiki te kunnen maken. Voorlopig mag het allemaal natuurlijk niet baten, maar ooit op een dag dan weet Marieke het voor elkaar te krijgen haar poes goed op de foto te zetten. En die foto van Marieke met haar fotogenieke poes wordt dan waarschijnlijk de foto die het internet zal doen breken. Tot die tijd zal je het moeten doen met vrolijke Marieke en chagrijnige Kiki.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.