Marieke Elsinga toont trots haar kwaadaardige poes op deze foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga heeft een beetje een verknipt gevoel voor humor. Zo vindt ze het bijvoorbeeld prachtig om haar kwaadaardige poes aan de wereld te tonen.

Presentatrice Marieke Elsinga staat voor schut door deze hilarische foto uit privé collectie

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke geeft uitleg bij enge foto

Blijkbaar is Kiki, zoals de poes van Marieke heet, een echte straatkat. Dat vertelt Marieke in ieder geval bij de foto. Voordat Marieke de pluizenbal in huis nam, leefde het arme diertje op de straat. En het leven op de straat kan natuurlijk heel ruig zijn. Kiki moet dan ook zeker het een en ander al gezien en meegemaakt hebben. Misschien dat ze daarom zo zuur kijkt op de foto’s. Wellicht is Kiki wel de Don Corleone onder de straatkatten en heeft Marieke daarmee een kwaadaardige gangster van een kat in huis gehaald. Hoe het ook zij, op de foto kijkt ze in ieder geval niet zo vriendelijk. Maar toch kan Marieke het schijnbaar heel goed met het diertje vinden. Al is het waarschijnlijk lastig om iets of iemand te vinden die het niet goed met Marieke kan vinden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Kiki en Marieke zijn op de foto nooit een match

Toch blijkt het vaker een probleem om met Kiki op de foto te gaan. Zelfs als ze niet zo zuur kijkt, dan weet ze het toch voor elkaar te krijgen om de pogingen van Marieke, om leuk met haar op de foto te eindigen, te verpesten. Dat doet de poes door bijvoorbeeld weg te kijken en Marieke keihard te negeren. Hoe houdt Marieke het toch uit met zo’n vervelend beest? Gelukkig is Marieke de vrolijkheid zelve, waardoor ze het makkelijk vol houdt, zelfs met zo’n vervelende huisgenoot als Kiki. Sterker nog, Marieke onderneemt aan de lopende band pogingen om alsnog een leuke foto met Kiki te kunnen maken. Voorlopig mag het allemaal natuurlijk niet baten, maar ooit op een dag dan weet Marieke het voor elkaar te krijgen haar poes goed op de foto te zetten. En die foto van Marieke met haar fotogenieke poes wordt dan waarschijnlijk de foto die het internet zal doen breken. Tot die tijd zal je het moeten doen met vrolijke Marieke en chagrijnige Kiki.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvana IJsselmuiden deelt uitdagende foto zonder shirt aan

De knappe presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft het ontzettend warm! Ze trekt voor verkoeling haar shirt uit!

Video: Yolanthe Cabau wil vooral niet dat je in haar lage topje kijkt

De beeldschone actrice Yolanthe Cabau heeft iets speciaals laten doen bij haarzelf, en dat brengt ze op zéér pikante wijze in beeld!

Video: Danique Hosmar speelt met flinke balk in hoog opgetrokken broekje

De superlenige Danique Hosmar stelt deze balk flink op de proef! Met deze video's maakt de blondine haar volgers bovendien enorm blij...