Juultje Tieleman laat zus Fee Tieleman haar poes zien op bed (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Juultje Tieleman en haar zus Fee Tieleman delen álles met elkaar. Voor deze troetelsessie duiken ze zelfs samen het bed in!

De knappe influencer Juultje Tieleman nodigde onlangs haar zus Fee Tieleman uit om langs te komen in haar appartement in Rotterdam. Juultje wilde namelijk dolgraag haar nieuwe harige vriendje aan Fee voorstellen!

Juultje Tieleman haalt jonge poes in huis

De zus van Juultje Tieleman, Fee, was op bezoek. Dat deelt ze in een recente post op haar Instagram-account. Daar heeft ze een reeks leuke foto’s geplaatst. We zien Juultje samen met haar lieve kitten Eduardo naar een prachtig uitzicht kijken. Ook staan er video’s van het beestje die op het bed aan het springen is. En we zien dat de zus van Juultje, Fee, ook heerlijk in bed kan knuffelen met de poes van Juultje. Fans zijn enorm blij dat ze deze leuke beelden met iedereen heeft gedeeld. Zo kunnen we niet alleen van Juultje zelf genieten, maar ook van het lieve dier van de blondine en natuurlijk kunnen we Fee Tieleman ook niet vergeten. Ook zij is ook echt een mooie meid om naar te kijken!

Klik hier om de hele reeks aan foto’s te bekijken!

Poes van Juultje TielemanDe poes van Juultje Tieleman

Juultje Tieleman deelt graag alles met haar fans

Juultje Tieleman houdt ervan om haar leven te delen met iedereen door foto’s en video’s op sociale media te plaatsen. Ze deelt dan ook echt alles met haar fans: de leuke, grappige maar ook minder leuke momenten. Ze heeft al meer dan 900 posts geplaatst en heeft een miljoen volgers op haar Instagram-kanaal. Dat laat zien dat ze erg populair is! Juultjes volgers vinden het geweldig om mee te kunnen kijken in haar leven en hopen natuurlijk dat ze nog veel meer beelden blijft delen. Voor nu lijkt het erop dat Juultje enorm overal van geniet en dat ze niet zal stoppen met posten!

Meer zien van Juultje Tieleman? Dat kan op Instagram

Wil je nog meer zien van Juultje Tieleman? Dat kan gelukkig op Instagram. Daar kan je namelijk nog veel meer genieten van de mooie blondine. Ze heeft daar al meer dan 900 posts op staan dus zeker genoeg om naar te kijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!