Jutta Leerdam deelt ondeugende privé video met Jake Paul op een bootje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Onze bekende schaatsster Jutta Leerdam heeft een ontdeugende video gedeeld met Jake Paul. Wat doet Jutta nu opeens in dat bootje?

Jutta Leerdam heeft het schaatsseizoen achter de rug en is volop van haar vrije tijd aan het genieten samen met haar vriendje Jake Paul. Ze zijn met zijn tweeën naar Costa Rica op vakantie en Jutta deelt dan ook een enorme speelse privé video voor iedereen om te bekijken!

Schaatsster Jutta Leerdam deelt speelse privé video

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn samen op vakantie in Costa Rica en genieten natuurlijk enorm nu het het einde is van het schaatsseizoen! Zo kunnen de twee weer veel met elkaar zijn en samen leuke dingen doen. Zoals hoe ze in een bootje zijn gaan zitten om de prachtige omgeving te bekijken. Maar dan durft Jutta nogal wat! Ze deelt een speelse video van zichzelf wanneer je kan zien dat ze op het einde van het bootje zit met een kort topje en doorschijnend rokje. Maar dan begint ze opeens haar hele te schudden van blijdschap! Zo zien we wel goed hoe mooi de vormen van Jutta zijn en Jake Paul heeft zeker veel geluk met deze prachtige blondine als vriendin. Ook Jake Paul deelt het filmpje voor iedereen om te bekijken!

Ben je benieuwd geworden naar het filmpje? Klik dan vooral snel hier om het filmpje zelf te bekijken!

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam geniet van al haar vrije tijd

Normaal gesproken is Jutta Leerdam druk bezig met alle wedstrijden tijdens het schaatsseizoen. Maar nu het seizoen voorbij is, kan de blondine eindelijk ontspannen. Ze zoekt gelijk haar vriendje Jake Paul op en samen genieten ze van een vakantie in Costa Rica. Op het strand liggen, zonnen, zwemmen en genieten van de verse drankjes en natuurlijk van de prachtige omgeving. Iedereen weet het zeker, de blondine kan zich goed vermaken zodra het schaatsseizoen stopt!

Jake Paul neemt het op tegen Mike Tyson

De bekende Jake Paul begon zijn bokscarrière in 2018 met een amateurwedstrijd. Jake heeft tot nu toe gevochten met Nate Robinson, Tyron Woodley, Anderson Silva, Tommy Fury en UFC/ster Nate Diaz. Met tot nu toe alleen een nederlaag van Tommy Fury. Het gaat tot nu toe verder goed met Jake zijn carrière in de bokswereld. Ook in januari 2023 maakte hij bekend dat hij zijn professionele MMA-debuut ging maken.

Nu durft Jake Paul het op te nemen tegen een van de allergrootste boksers in de wereld; Mike Tyson. Het zal een spannend gevecht worden tussen de twee want Jake is zeker geen slechte bokser maar het is en blijft Mike Tyson! Hij is wel al 57 jaar oud! Toch denken de meest mensen dat Mike Tyson Het gevecht tegen Jake Paul gaat winnen. Het gevecht is in samenwerking met Netflix en zal op 20 juli 2024 plaatsvinden. Fans kunnen niet wachten om het gevecht te bekijken!

Meer zien van Jutta Leerdam of Jake Paul? Check dan Instagram!

Wil jij meer zien van de knappe schaatsster Jutta Leerdam? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina. Daar heeft de blondine nog veel meer mooie kiekjes op staan. Ook Jake Paul plaatst veel foto’s op zijn Instagram-kanaal dus neem ook daar een kijkje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nĂş al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!