Jennifer Lopez sexy in nieuwe clip

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jennifer Lopez clip

J-Lo gaat los aan de stripper-paal!

Soms vergeet je gewoon dat Jennifer Lopez bijna 50 is. Dat komt door haar uiterlijk, maar zeker ook door haar gedrag. Haar clips van nu verschillen namelijk nauwelijks van de clips die ze 20 jaar geleden opnam. We durven zelfs te claimen dat haar muziekvideo’s van tegenwoordig nóg pikanter zijn dan toen!

Haar nieuwste video, ‘Medicine‘, gebruikt J-Lo ook weer als excuus om eens lekker los te gaan: zwiepende benen, blote billen, een stripper-paal – een MILF naar ons hart!

Jennifer Lopez clip Jennifer Lopez clip

Jennifer Lopez clip
Jennifer Lopez clip

Laatste nieuws

Video: Hulpeloze Leontine Borsato aan riem meegetrokken

Leontine Borsato is sinds haar breuk met Marco Borsato een vrije vrouw. Niemand die bepaalt waar ze gaat en staat; dat doet ze nu lekker zelf! Toch laat deze knappe dame zich voor één keertje meesleuren. Aan een riem nota bene...

Sensi Lowe verleidt volgers met duizelingwekkende foto van haar troeven

Sensi Lowe laat haar volgers graag meedenken met hoe ze over straat gaat. Om de volgers extra te motiveren, plaatst ze er altijd heerlijke foto's bij!

Foto: Emma Wortelboer omzeilt Instagram-regels met ondeugende foto

Riskante foto's zijn we intussen wel gewend van de mooie Emma Wortelboer, maar met deze foto balanceert ze écht op het randje van de Instagram-voorschriften...

Gerelateerde berichten