Jawahir boos om slippertje in HNTM-huis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Holland's Next Top Model Jawahir Slipper

Hier zaten we op te wachten: het eerst vlammetje is in de pan geslagen bij Holland’s Next Top Model! Dit is natuurlijk waar de programmamakers op hoopten toen ze al die jonge, hormonale modellen in één huis plaatsten. Al was het in dit geval iets beter voor de kijkcijfers geweest als één van de meiden of jongens een slippertje had begaan, en niet gegooid...

Jawahir wil ‘facking excuses’

We mogen natuurlijk niet onderschatten in hoeverre de deelnemers van Holland’s Next Top Model onder hoogspanning staan. Ze maken zich druk om hun toekomst in de modellenwereld, een plek waar de tijd altijd doortikt. Met hun hoofd vol ‘grote’ problemen is het dus héérlijk voor de kandidaten om eens lekker uit hun slof te schieten om iets lulligs als een slippertje tegen het hoofd. Model Jawahir vond het écht niet kunnen dat concullega Benjamin haar tot twee keer toe met schoeisel bekogelde, en vroeg om zijn excuses. In het Engels, want dan weet je dat het menens is. Ook Bibi, die aan haar kapsel te zien nog steeds herstellende is van die mislukte make-over, keek vol verbazing toe. Jawahir beende, overmand door emoties, woedend weg. Statement gemaakt!

Op die ‘f*****g apology’ kon ze lang wachten. Slippergooier Benjamin kwam er op dat moment goed vanaf. Later in de aflevering moest hij op een andere manier boeten: hij hoorde bij de ‘slechtste’ deelnemers van de dag, en werd bijna door presentatrice Anna Nooshin naar huis gestuurd! Één ding is na deze week zeker: je solt niet met Jawahir, anders kan het zomaar slecht met je aflopen…

Geen haar, geen persoonlijkheid

We hebben het één van de meisjes in een eerdere aflevering horen zeggen: ‘mijn haar is mijn persoonlijkheid’. Betekent dit dat Anouk, die geen kapsel heeft, bij voorbaat al geen kans had? Geen haar, geen personality: klinkt lomp, maar voor een programma als HNTM zit er wel een kleine kern van waarheid in. Qua metamorfoses is Anouk namelijk automatisch al niet zo’n ‘leuke’ kandidaat. Er valt immers weinig te verpesten aan haar gemillimeterde koppie. Een gek kleurtje erin kan, maar dat is nauwelijks spraakmakend genoeg. Huilbuien om een té korte coupe? Niet mogelijk. Ook haar foto’s, gemaakt in een echte Japanse ‘arcade’, waren deze week niet denderend. Misten dat beetje extra, concludeerde de jury. De uitkomst van deze optelsom: exit Anouk! Wat ze anders had kunnen doen? Lekker ruziemaken, slippertje gooien, slipje gooien, gewoon met iets gooien. Emotionele modellen, dát is wat we willen zien bij HNTM!

Laatste nieuws

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes. 

Gerelateerde berichten