Jade Anna filmt zichzelf in verlaten sportschool tijdens privé-sessie met Kenneth Taylor

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jade Anna is op pad met haar partner Kenneth Taylor en het stel deelt wel heel veel van hun stomende privé-sessies! 

Voor velen is Jade Anna en Kenneth Taylor hét stel van het moment. Als Instagram-koningin is Jade Anna natuurlijk niets anders gewend en voetballer Kenneth trekt ook flink wat ogen naar zich toe. Geen wonder dat we dus alles over hun relatie willen weten! Maar dat Jade Anna ons zou verwennen met zó veel details zag niemand aankomen. Deze stomende beelden laten namelijk wel héél weinig aan de verbeelding over!

Jade Anna en Kenneth Taylor onthullen eindelijk relatie-geheimen

Dat Jade Anna geen geheimen voor haar volgers heeft, dat weten we onderhand allemaal. Sinds het moment dat de beeldschone influencer online kwam hebben we allemaal mogen meegenieten van haar intiemste momentjes. Dus waarom zou dat nu anders zijn? Jade Anna is namelijk al geruime tijd gekoppeld aan voetballer Kenneth Taylor. En recent was het wachten eindelijk voorbij. Jade Anna heeft de spanning flink op laten lopen en maakte recent pas bekend officieel samen te zijn met Kenneth. Of wellicht duurde het even voordat de voetballer zich genoeg bewezen had. Een schoonheid als Jade Anna kan natuurlijk kieskeurig zijn! Gelukkig wordt al ons lange wachten beloond. Want in ware Jade Anna-stijl deelde ze meteen wat zéér onthullende kijkjes achter de schermen.

Jade Anna en Kenneth Taylor verwennen fans met stomende privé-sessie

En daarmee krijgen we meteen weer een hele andere blik op de relatie van Jade Anna en Kenneth Taylor. Dit is namelijk wel een heel privé momentje dat het stel online zet! En zo leer je maar weer dat zelfs de meest bekende koppels je nog kunnen verassen. Jade Anna onthulde namelijk wat het stel uitspookt in een verlaten sportschool. Ja, je hoort het goed! Gelukkig hoefde het stel niet in te breken en konden ze gewoon rustig de halve sportschool boeken, lijkt het wel. Nergens op de beelden zijn namelijk andere personen te spotten. En ja, daar moet je natuurlijk even van genieten! En dat doen Jade Anna en Kenneth wel op heel bijzondere wijze: ze poseren voor de camera. Zo is dit natuurlijk het perfecte moment om haar fans te showen hoe hard Jade Anna gaat in de sportschool.

Jade Anna barst bijna uit loeistrak sportbroekje in onthullend filmpje

En Kenneth Taylor kan Jade Anna natuurlijk niet alleen laten in de sportschool. Je zal er dan ook niet van opkijken dat de voetballer het er ook maar van neemt en hard aan de bak gaat. Maar of hij volledig zijn aandacht bij het sporten kan houden? Dat betwijfelen we. Jade Anna speelt namelijk vals met een werkelijk niets verhullend pakje. Zo is haar topje eigenlijk gewoon en durven we haar onderkantje amper als broekje te beschrijven. Tijdens het squatten barst ze er namelijk gewoon bijna uit! Om het over de pose nog maar niet te hebben! Wij snappen wel dat Jade Anna dit alleen in een afgestorven sportschool aandurft. Gelukkig lukt het Kenneth redelijk om zijn hoofd erbij te houden, als we de beelden mogen geloven. Al blijft het zeker een stomende sessie!

Instagram Jade Anna onthult details over privéleven

Al lijkt dit de laatste tijd de norm geworden te zijn voor Jade Anna! De beeldschone influencer maakt haar volgers namelijk aan Ă©Ă©n stuk door helemaal gek met posts op Instagram. En daarbij laat ze echt niets aan de verbeelding over! Niet dat je ons hoort klagen, natuurlijk. Van een figuur als Jade Anna krijgen we nooit geen genoeg! Het is dus ook alleen maar smullen geblazen op haar Instagram, want deze plaatjes mag je echt niet missen. Als je dacht dat haar sportfilmpjes heet waren, wacht maar totdat je haar vakantiefoto’s ziet! Daar is kleding al helemaal een overbodig concept. Bekijk haar Instagram zelf hier om van de eerste vakantiekiekjes te smullen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Joy Beune (25) niest álle kleding van haar lijf op het strand (video)

Joy Beune niest Ă©Ă©n keer, en ineens zit ze zonder kleding op een exotische locatie...

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privĂ© foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!