Jackie Groenen verandert in topmodel tijdens shoot met knapste dames uit haar team

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De nieuwe shoot van Jackie Groenen zorgt voor veel opschudding bij haar fans. De blondine weet precies wat ze veroorzaakt met haar foto’s. 

Jackie Groenen heeft met haar team allemaal nieuwe foto’s laten maken. En die plaatjes doen het natuurlijk hartstikke goed. Al de fans van het elftal van PSG smullen van de nieuwe pakjes die ze even laten zien. Met haar teamgenotes weet Jackie Groenen de online gemoederen wel weer flink bezig te houden. Bekijk hier de video van de shoot!

Jackie Groenen en team houden modellenshoot in teamkleding

Voetbalster Jackie Groenen, de Nederlandse blondine die momenteel aan de slag is bij Paris Saint-Germain, heeft onlangs de sportwereld verrast met een modellenshoot, samen met haar teamgenoten. In tegenstelling tot de stoere uitstraling die vaak je vaak verwacht bij het voetbal, hebben de vrouwen van PSG een prachtige en ietwat gevoelige shoot gedaan, waar je als fan van deze dames alleen maar van kan genieten. De kiekjes van de vrouwen zijn ontzettend goed gelukt en iedereen is het erover eens dat dit een van de leukste shoots van het jaar is. En dan is het pas Januari.

Lees ook: Foto: Voetbalster Jackie Groenen maakt diepe indruk met doorzichtig shirtje

Jackie Groenen had ook topmodel kunnen worden

De voetbalster staat niet alleen bekend om haar indrukwekkende voetbaltalent, maar laat met deze mooie shoot ook even zien dat ze het modellenwerk perfect in de vingers heeft. Mocht ze ooit een keer haar voetbalschoenen aan de wilgen hangen, dan ligt er sowieso een nieuwe carrière voor haar in het verschiet. Zie hier meer mooie foto’s van de speelsters!

Lees ook: Lieke Martens en Jackie Groenen laten hun tongen spreken tijdens wild avondje uit met teamgenotes

Jackie Groenen heeft vaker mooie foto’s van zichzelf gemaakt

De blondine heeft wel eens vaker foto’s van zichzelf gemaakt, al is dat een beetje een understatement. Haar hele tijdlijn staat vol met allemaal prachtige foto’s van de voetbalster zelf. Jackie weet echt wel hoe ze op de foto moet staan om ervoor te zorgen dat het een leuk kiekje wordt. Met dat talent op zak weet Jackie met elke foto haar volgers helemaal te betoveren. Foto na foto staat de voetbalster weer goed op de gevoelige plaat. Van haar intrigerende blik tot haar mooie vormen en bijzondere outfits, Jackie weet elke foto leuk en speciaal te houden. Dat maakt haar foto’s ook zo leuk om te bekijken.

Jackie Groenen blijft ook op het vel gewoon presteren

De laatste tijd zie je vooral veel van Jackie Groenen buiten het veld om. Dat is ook niet zo gek, want in de wintermaanden hebben de voetbalsters het meestal ook wat rustiger. Toch blijft Jackie hard trainen om ervoor te zorgen dat ze straks op het veld zichzelf weer voor de volle honderd procent kan geven. Dat is nog eens toewijding van de blondine. Jackie is niet alleen erg leuk op beeld, maar weet ook nog eens alle verwachtingen op het veld waar te maken.

Lees ook: Foto: Voetbalster Jackie Groenen duikt bubbelbad in met teamgenote

Meer zien van Jackie Groenen kan op Instagram

Wil je nou nog meer mooie plaatjes zien van Jackie Groenen? Dan moet je even naar de Instagram pagina van de blondine gaan. Daar staat nog veel meer leuks.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!

Prinses Alexia leidt mannelijke kijker af met vorstelijke vormen in strak jurkje (foto’s)

Prinses Alexia steelt de show tijdens de verjaardag van haar vader. Ze weet alle mannen voor de buis af te leiden. Willem wie? We hebben alleen nog oog voor de jonge prinses!

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.