Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

De knappe influencer Myron Koops is flink goed bezig in de sportschool. Ze is haar achterzijde en benen aan het trainen en dat is puur genieten voor haar volgers. Ze verwent haar fans met een video op haar Instagram-story, waarbij ze diep aan het stretchen is. Daarna doet ze er ook nog een paar heerlijke squats achteraan. Ondertussen draagt ze een donkerzwarte sportlegging die zo strak om haar perzik zit, dat ze er bijna uitscheurt! Ondanks haar zwangerschap blijft ze gewoon goed doorgaan met sporten. Haar volgers zullen hier vast blij mee zijn.

Myron Koops

Myron Koops doet alles voor een goede gezondheid

Myron Koops is dus goed bezig in de sportschool, maar daarnaast let ze ook heel erg op haar voeding. Vooral nu ze zwanger is, is het verstandig om gezond te eten en ervoor te zorgen dat je alle goede en benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Zo plaatste ze laatst een ‘day in my life’ video, waarbij ze liet zien wat ze allemaal eet, drinkt en doet op een dag. Zo ontbijt ze met een gezonde shake en eet ze crackers met vlees, sla en komkommer. Ook maakte ze een gezonde courgette en prei soepje met brood. Tijdens het avondeten at ze vlees met mie en veel groentes. Ook eet ze tussendoor yoghurt met fruit en noten. Verder gaat ze ook dagelijks sporten. Myron is dus erg goed bezig en dat is ook te zien aan de resultaten!

myron koops

Myron Koops en Enzo Knol krijgen een kindje

De twee hebben hun relatie in 2020 publiekelijk bekend gemaakt. Ze zijn dus zeker zo’n vier jaar samen en verwachten nu dus hun eerste kindje. Via Instagram maakten ze eind 2023 bekend dat ze samen ouders zullen worden. De twee maakten het geslacht van hun kindje ook al publiekelijk bekend. Ze krijgen namelijk een jongetje. Hier waren ze allebei heel erg blij mee. Volgens hen is het belangrijkste dat het kindje gezond is natuurlijk.

Meer zien van Myron Koops doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van Myron Koops? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier post ze dus vooral veel prachtige sportfoto’s en geeft ze een kijkje in haar privéleven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!