Geraldine Kemper heeft haar topje uitgedaan voor extreem gewaagde foto in de natuur

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper heeft een foto geplaatst online waar heel het internet het meteen ontzettend warm van krijgt. Dit moet je zien!

Prachtige blondine Geraldine Kemper weet met haar heerlijke foto alle mannen te verleiden

Met haar heerlijke kiekje weet Geraldine Kemper alle mannen van Nederland te verleiden. Die zitten thuis gewoon op hun scherm te kijken als ze daar plotseling een wel heel erg spannende foto van de aantrekkelijke blondine voorbij zien komen. En dat is wel erg genieten natuurlijk. De knappe presentatrice weet met haar heerlijke plaatje gelijk iedereen het enorm warm te laten krijgen. En dat terwijl ze praktisch niks aan heeft. Kijk maar even mee naar dit heerlijke plaatje en laat je verbazen door het verleidelijke lichaam van Geraldine Kemper.

Lees ook: Foto: Geraldine Kemper draagt helemaal niks onder dit luchtige jurkje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Geraldine Kemper laat haar heerlijke lichaam zien

De prachtige blondine laat eventjes haar heerlijke lichaam zien. En dat doet ze op zo’n manier dat het gelijk goed opvalt. De aantrekkelijke presentatrice is op een boot. Ze heeft even een dagje vrij genomen om lekker op het water te dobberen. En zo zorgeloos als ze is, doet ze maar haar topje uit. Niemand is toch aanwezig, dus wat maakt het ook uit? Wel wordt er dan even stiekem een foto van Geraldine gemaakt. Maar de blondine lijkt dat helemaal niet erg te vinden. Ze heeft haar meest spannende delen verborgen weten te houden voor de fotograaf. En daardoor mag de foto wel gewoon op Instagram verschijnen. Geraldine deelt het plaatje dan ook met al haar volgers. En de reacties liegen er niet om. Iedereen is zeer tevreden met de nieuwste foto van Geraldine.

Lees ook: Geraldine Kemper laat zich volledig zonder kleding filmen op afgelegen locatie

Geraldine Kemper heeft ingrijpende verandering ondergaan

De prachtige presentatrice heeft het allemaal even over een andere boeg gegooid. De knappe dame was jarenlang een van de allermooiste blondines van Nederland. Maar sinds kort heeft Geraldine een nieuwe spannende haarkleur. Ze heeft namelijk haar kapsel roze gemaakt. En de wandelende suikerspin vindt het zelf in ieder geval erg goed staan. Haar volgers eigenlijk ook wel, want Geraldine krijgt het ene na het andere compliment binnen. En eerlijk is eerlijk, het staat Geraldine natuurlijk wel gewoon goed. De knappe dame weet in ieder geval weer flink wat hoofden te laten draaien als ze op straat loopt met haar nieuwe kapsel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Geraldine Kemper is de presentatrice met de mooiste foto’s

Met haar heerlijke foto’s weet Geraldine Kemper haar volgers altijd optimaal te laten genieten. Ze probeert altijd om zichzelf van haar mooiste kant te laten zien. ook deinst Geraldine niet terug om een beetje verleidelijk uit de hoek te komen. De knappe blondine weet zo zeker dat haar volgers in ieder geval altijd wel iets te genieten hebben. Zo houdt Geraldine iedereen tevreden met haar heerlijke foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Actrice Halina Reijn showt haar lijf na schokkende transformatie

Er is een bepaald lef voor nodig om je getransformeerde lichaam publiekelijk te tonen. De serieuze, acterende Halina Reijn, deed precies dat.

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal!