Gaby’s goede voornemen voor 2020: meer flossen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tandartsen roepen het al jaren, en Gaby Blaaser gaat in het nieuwe jaar nu ook eindelijk met deze goede raad aan de slag: er moet meer geflost worden! Niet dat irritante Fortnite-dansje, maar ouderwets raggen met een dun touw tussen de spleten. Goed voor het gebit, maar ook erg goed voor onze ogen…

Instagramkoningin Gaby Blaaser trakteerde haar volgers op de valreep nog op een fijn fotootje én een heel wijs goed voornemen voor 2020: flossen! Aangezien de blondine haar Instagrampagina graag laat lenen voor gesponsorde posts, vragen we ons af welke tandartsenpraktijk achter dit strakgespannen flosdraadje zit. Of is het gewoon Gaby zelf die haar fotomuur eindelijk eens voor een ánder maatschappelijk nut in gaat zetten? Mondhygiëne is namelijk ontzettend belangrijk, maar blijkt toch vaak een ondergeschoven kindje…

Flossen is goed voor je

Naar de tandarts gaan is klote. Zeker als je met een bebloede bek, zo’n akelige rubbersmaak in de mond en een vette rekening weer de deur uit wandelt. Tot over een half jaar! Wil je nou nooit meer met zo’n ‘ik heb sowieso een gaatje’-gevoel richting de praktijk sjokken, volg dan Gaby’s goede raad op. Ze laat het niet voor niets zien: met flosdraad bereik je werkelijk alle plekjes. Ook de diepste spelonken en ravijnen. Je kunt poetsen tot je een ons weegt, maar die laatste restjes verwijder je nooit met alleen ’n borstel. Die hardnekkige plakkers kunnen weer leiden tot tandvleesproblemen, ongezonde tanden en een smerige adem. Flos die dode bever je muil uit – dat bekt een stuk lekkerder! Je ziet ze misschien niet achter haar enorme lippen, maar Gaby heeft een ontzettend frisse rij tanden. Wij weten nu waar ze die aan te danken heeft!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Het zaligste uiteinde

Gaby’s volgers smullen van haar eindejaarsgroet. Ze miste zelf de kans om het woordgrapje in het bijschrift te zetten, maar haar fans koppen ‘m maar al te graag in: ‘Fijn uiteinde’. Zo sluit de voormalig actrice deze feestmaand, maar ook het jaar in stijl af. Haar kerstvideo en bijbehorende foto’s konden namelijk op net zo veel positieve reacties rekenen. Na een 2019 waarin Gaby’s Instagram met de maand pikanter werd zijn we benieuwd wat ze in 2020, naast De Bachelorette, allemaal gaat doen. Veel verder zal ze op het fotoplatform niet mogen gaan, toch? Knip dat touwtje door, en het kiekje is al niet meer Insta-proof! Misschien toch maar die ‘volgende stap’ zetten? Wie is voor?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Laatste nieuws

Foto: Max Verstappen kijkt verlekkerd naar Kelly Piquet op zomerse kiekjes

Max Verstappen is inmiddels een nationale held geworden vanwege zijn vele prestaties op de racebaan. Maar ook hij verdient even een vakantie. 

Foto: Jackie Groenen showt bijzonder luchtkussen in zwembad

Voetbalster Jackie Groenen moest een paar weken geleden nog flink presteren, maar kan ondertussen gewoon genieten van haar luchtkussen.

Foto: Puck Moonen deelt smerig kiekje na nat avontuur

Puck Moonen heeft geen zin om te stoppen met trainen, zelfs als het weer zo gek doet. Dat is bewonderingswaardig, maar levert rare foto's op. 

Gerelateerde berichten