Gaby’s goede voornemen voor 2020: meer flossen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tandartsen roepen het al jaren, en Gaby Blaaser gaat in het nieuwe jaar nu ook eindelijk met deze goede raad aan de slag: er moet meer geflost worden! Niet dat irritante Fortnite-dansje, maar ouderwets raggen met een dun touw tussen de spleten. Goed voor het gebit, maar ook erg goed voor onze ogen…

Instagramkoningin Gaby Blaaser trakteerde haar volgers op de valreep nog op een fijn fotootje én een heel wijs goed voornemen voor 2020: flossen! Aangezien de blondine haar Instagrampagina graag laat lenen voor gesponsorde posts, vragen we ons af welke tandartsenpraktijk achter dit strakgespannen flosdraadje zit. Of is het gewoon Gaby zelf die haar fotomuur eindelijk eens voor een ánder maatschappelijk nut in gaat zetten? Mondhygiëne is namelijk ontzettend belangrijk, maar blijkt toch vaak een ondergeschoven kindje…

Flossen is goed voor je

Naar de tandarts gaan is klote. Zeker als je met een bebloede bek, zo’n akelige rubbersmaak in de mond en een vette rekening weer de deur uit wandelt. Tot over een half jaar! Wil je nou nooit meer met zo’n ‘ik heb sowieso een gaatje’-gevoel richting de praktijk sjokken, volg dan Gaby’s goede raad op. Ze laat het niet voor niets zien: met flosdraad bereik je werkelijk alle plekjes. Ook de diepste spelonken en ravijnen. Je kunt poetsen tot je een ons weegt, maar die laatste restjes verwijder je nooit met alleen ’n borstel. Die hardnekkige plakkers kunnen weer leiden tot tandvleesproblemen, ongezonde tanden en een smerige adem. Flos die dode bever je muil uit – dat bekt een stuk lekkerder! Je ziet ze misschien niet achter haar enorme lippen, maar Gaby heeft een ontzettend frisse rij tanden. Wij weten nu waar ze die aan te danken heeft!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Het zaligste uiteinde

Gaby’s volgers smullen van haar eindejaarsgroet. Ze miste zelf de kans om het woordgrapje in het bijschrift te zetten, maar haar fans koppen ‘m maar al te graag in: ‘Fijn uiteinde’. Zo sluit de voormalig actrice deze feestmaand, maar ook het jaar in stijl af. Haar kerstvideo en bijbehorende foto’s konden namelijk op net zo veel positieve reacties rekenen. Na een 2019 waarin Gaby’s Instagram met de maand pikanter werd zijn we benieuwd wat ze in 2020, naast De Bachelorette, allemaal gaat doen. Veel verder zal ze op het fotoplatform niet mogen gaan, toch? Knip dat touwtje door, en het kiekje is al niet meer Insta-proof! Misschien toch maar die ‘volgende stap’ zetten? Wie is voor?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten