FOTO: Zo blijft Kate Upton in vorm

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is al een tijdje stil rondom Kate Upton. In coronatijd heeft het model weinig van zich laten horen. Maar dat betekent niet dat ze heeft stilgezeten. De prachtige Kate doet er alles aan om in vorm te blijven.

Supermodel Kate Upton blijft een van de mooiste vrouwen op de planeet. Maar om er goed uit te blijven zien, moet je hard aan de bak. Dat blijkt ook waar voor Kate, die er recent de bokshandschoenen bij heeft gehaald.

Lees ook: Jutta Leerdam laat nieuw pakje zien

The gloves are on

Kate slaat de coronafrustraties eens goed van haar af. Boxen is een geweldige manier om in shape te blijven. Als je er net zo goed uit wilt zien als Kate Upton lijkt boksen dus de juiste training voor jou. Nu is het hopen dat het echte boksen haar beter vergaat dan het aantrekken van de handschoen. Daar had Kate een beetje moeite mee.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Upton (@kateupton)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen.