FOTO: Zo blijft Kate Upton in vorm

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is al een tijdje stil rondom Kate Upton. In coronatijd heeft het model weinig van zich laten horen. Maar dat betekent niet dat ze heeft stilgezeten. De prachtige Kate doet er alles aan om in vorm te blijven.

Supermodel Kate Upton blijft een van de mooiste vrouwen op de planeet. Maar om er goed uit te blijven zien, moet je hard aan de bak. Dat blijkt ook waar voor Kate, die er recent de bokshandschoenen bij heeft gehaald.

Lees ook: Jutta Leerdam laat nieuw pakje zien

The gloves are on

Kate slaat de coronafrustraties eens goed van haar af. Boxen is een geweldige manier om in shape te blijven. Als je er net zo goed uit wilt zien als Kate Upton lijkt boksen dus de juiste training voor jou. Nu is het hopen dat het echte boksen haar beter vergaat dan het aantrekken van de handschoen. Daar had Kate een beetje moeite mee.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Upton (@kateupton)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...