Foto: Wéér weggestuurde Mohamed Ihattaren zat stiekem aan lachgas met deze PSV-speler

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Mohamed Ihattaren kreeg niet lang geleden opnieuw de kans om door te breken in de voetbalwereld. Deze kans weet hij opnieuw te verprutsen, zo lijkt het. Toch lijkt hij niet de enige voetballer die zijn carrière op het spel zet. 

Er lijkt geen einde te komen aan de verhalen rondom Mohamed Ihattaren. Hij heeft meerdere keren opnieuw de kans gekregen, maar deze verpestte hij telkens om de meest bizarre redenen. Zijn laatste kans, die de Tsjechische club Slavia Praag hem gaf, lijkt hij wederom te hebben verprutst. Een foto met verboden middelen is gelekt. Daarmee brengt Mohamed zichzelf aardig in gevaar, maar daarnaast nog iemand. Het heeft alle waarschijnlijkheid dat er een PSV-speler aanwezig was. Veel mensen vragen zich natuurlijk af: welke PSV-speler is hierbij betrokken?

Mohamed Ihattaren zat stiekem aan de lachgasballonnen met deze PSV-speler

Mohamed Ihattaren heeft zich weer flink in de nesten gewerkt. Alsof het allemaal nog erger kan. Slavia Praag gaf Ihattaren een laatste kans, maar de club heeft zijn contract recentelijk ontbonden. De reden lijkt niet bekend, maar het zal alles te maken met zijn professionaliteit. Het leek even goed te gaan met Ihattaren, want hij leek erg afgetraind. Toch weet een tegenslag er weer voor te zorgen dat alles in de soep loopt. Zijn huwelijk met de knappe Yasmine lijkt namelijk te zijn stukgelopen.

Nu zou Mootje weer terug in Nederland en stuurde hij een foto via Snapchat waarin te zien is dat hij een lachgasballon in zijn mond heeft. Van deze foto is door de meid die de foto ontving, gelijk een screenshot gemaakt. Op dat moment zou er een speler van PSV met hem zijn geweest. ‘Een speler die het met invalbeurten moet doen’, zo klinkt het vanuit juicekanalen. De enige PSV-speler die Mohamed nog volgt op Instagram is verdediger Shurandy . Hij moet het inderdaad doen met invalbeurten dit seizoen en hij speelde nog samen met Mootje in de jeugd. Zo lijkt de appel niet ver van de boom te vallen.

Mohamed-Ihattaren-lachgas

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien.