Foto: Voetballer Mo Ihattaren is overtollige kilo’s weer kwijt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Mohammed Ihattaren verbaasde vriend en vijand met het tekenen van wéér een nieuw profcontract. Niemand had gedacht dat het eeuwige toptalent ooit nog wedstrijdfit zou worden. Deze beelden bewijzen: het is hem gelukt!

Mohammed Ihattaren is klaar voor zijn comeback

Eind 2023 verraste Mohammed Ihattaren vriend en vijand door een contract te tekenen bij Slavia Praag. Toen Ihattaren het contract tekende was hij verre van fit te noemen. Hier heeft Mo in korte tijd een grote verandering in bracht. Zo lijkt het er nu sterk op dat hij al zijn overtollige kilo’s kwijt is en ready is om te vlammen voor zijn nieuwe club. onlangs waren er al beelden te zien dat Ihattaren in de gym aan het zweten was om fit te worden. Vervolgens werd Ihattaren ook al gespot in de kleedkamer van de club tijdens een teambespreking. Nu deelt zijn vriendin Yasmine beelden waarop Mo er in ieder geval fit uitziet.

Voor Ihattaren zou het een prachtige prestatie zijn als hij fit is voor de eerste competitiewedstrijd van de club. Dit lijkt echter nog niet het geval en hij zal zijn debuut nog even moeten uitstellen. Zijn trainer gaf onlangs ook aan dat hij tevreden is over de houding en vooruitgang van Ihattaren, maar dat hij nog wel stappen moet zetten. Zo traint Mo nu alleen nog maar individueel en is hij nog niet fit genoeg om bij de A-selectie aan te sluiten. Als hij zo doorgaat als dat hij nu bezig zal hij binnenkort aansluiten bij de A-selectie. Geloof jij erin dat Mo Ihattaren zijn grote belofte nog gaat waarmaken?

Yasmine deelt alles over Mo Ihattaren op Instagram

Zelf post Ihattaren niet veel op instagram, maar op de instagram van zijn vriendin Yasmine kunnen we alle stappen in zijn weg naar fit worden volgen. Dus als je wil weten hoe het gaat met Mo en zijn carrière dan moet je kijken op de instagram van Yasmine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.