Foto: Tooske Ragas buigt diep over tafel in open shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De altijd knappe Tooske Ragas besluit om eens een heerlijke foto van zichzelf te maken. Daarvoor bukt ze even goed voorover om haar volgers blij te maken.

Tooske Ragas buigt diep over tafel

Ze is misschien tegenwoordig wat minder belicht in de media, maar dat betekent niet dat Tooske Ragas een stuk minder interessant is dan voorheen. Integendeel zelfs, want de knappe blondine weet nog steeds de meest prachtige foto’s van zichzelf online te zetten. En haar volgers die zitten daar naar te staren alsof hun leven er vanaf hangt. Tooske is dus nog altijd een dame die de gemoederen flink bezig houdt. Ze plaatste onlangs een nieuwe foto en het internet was meteen in rep en roer. Want Tooske boog een klein beetje voorover op de foto, waardoor je net iets meer te zien kreeg van de knappe presentatrice dan je zou verwachten. Het resultaat kan je hieronder bekijken, maar het ziet er erg goed uit!

Lees ook: Hoe dan? Tooske Ragas is op deze foto nog net zo knap als vroeger!
Tooske Ragas heeft een geweldig

Als er iets is dat zeker is, dan is het wel dat Tooske Ragas nog altijd een fantastisch heeft. De knappe presentatrice heeft zichzelf de afgelopen jaren goed in vorm gehouden en dat kan je op al haar foto’s terug zien. haar prachtige vormen komen in de outfit die ze draagt ook nog eens extra goed uit. Omdat Tooske zo naar voren buigt, krijgen haar volgers een bijzonder inkijkje, wat ze ongetwijfeld niet erg hebben gevonden. Er zullen weinig mensen zijn die klagen bij het zien van het buitengewoon knappe van Tooske Ragas.

Ook een zakelijke look staat Tooske Ragas uitstekend

Niet alleen de jurkjes en de strakke topjes staan Tooske Ragas erg goed, ook de meer zakelijke pakjes die de knappe blondine aantrekt doen het uitstekend. Tooske weet met haar nieuwe outfit veel reacties binnen te slepen en ze zijn allemaal lovend. De knappe presentatrice is ook een bron van complimentjes. Kijk maar naar hoe ze er uit ziet. Haar welgevormde komt in dit zwarte pakje ook nog eens extra goed uit. Dus het is geen wonder dat haar volgers het pakje zo geweldig vinden.
Tooske Ragas geniet van weekend

De prachtige blonde presentatrice is door de jaren heen redelijk gewoon gebleven. Net als de rest van Nederland vindt ze het heerlijk om in het weekend een beetje bij te komen en uit te rusten met een drankje in haar hand. en dat momnetje deelt ze natuurlijk weer met al haar lieve volgers op Instagram, zodat zij ook een beetje meekrijgen hoe Tooske haar weekenden spendeert. De foto is gemaakt in de Ardennen, waar Tooske een paar daagjes verbleef. De stilte van de Ardennen is een heerlijke ‘change of pace’ van de drukke studio.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan. 

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!