Foto: Steven Berghuis wordt uitgelachen in Feyenoord groepsapp

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Steven Berghuis keert niet meer terug naar zijn oude, vertrouwde club Feyenoord. De aanvoerder vertrekt richting de belangrijkste concurrent Ajax. En dat wordt hem niet in dank afgenomen. 

De aanvoerder van Feyenoord wordt al even gelinkt aan verschillende grote clubs, waaronder dus aartsrivaal Ajax. Maar waar beide clubs het eerder nog niet eens waren over de deal, lijkt alles nu koek en ei. Behalve tussen Steven en zijn medespelers dan. Want die lachen hem uit na zijn vertrek uit de groepsapp van het elftal.

Lees ook: Ontmoet de mooie vriendin van Ek-speler Stefan de Vrij

Het lachertje van de club

Nu Steven Berghuis Feyenoord verlaat, gaat dat natuurlijk niet zonder slag of stoot. Bij het verlaten van de groepsapp wordt daar nogal jolig op gereageerd en daar gaat dus nu een afbeelding van rond op social media. Op het bewuste screenshot van de groepsapp van Feyenoord valt te zien hoe er lachend op zijn vertrek wordt gereageerd. Die zijn er waarschijnlijk, omdat Steven de overstap maakt naar de aartsrivaal. De spelers reageren verder ietwat verbaasd op de exit van hun aanvoerder. Steven Berghuis zou ook een supportersaccount van Feyenoord ontvolgd hebben op Instagram. Hij is klaarblijkelijk nu al klaar met zijn oude club en probeert elke associatie te vermijden.

De transfer naar Ajax

Steven Berghuis maakt dus binnenkort de overstap naar Ajax. Het was nog even financieel spannend hoe ze de deal rond zouden krijgen, maar daar lijkt inmiddels geen gezeik meer over te zijn. Steven ziet af van zijn deal van de transferopbrengst en daarmee is de deal helemaal afgerond. Deze week wordt het contract ondertekend en daarna zal alles officieel de wereld in worden gegooid. De deal komt neer op zo’n zes miljoen euro. En met de hele deal officieel achter de rug valt er alleen nog te zeggen: Rozen zijn rood, vis zit vol graten…

Van Hanegem geeft een reactie

Willem van Hanegem heeft als Feyenoorder van het eerste uur bij ESPN zijn reactie gegeven op de hele transfer. Hij koestert geen wrok richting Steven voor zijn besluit om te vertrekken. Van Hanegem tilt er niet al te zwaar aan: “Als we heel eerlijk zijn, is het ook een logisch iets.” Maar wel vindt de oer-Feyenoorder dat Steven Berghuis hoe dan ook moet spelen bij zijn nieuwe club. Als hij straks bij Ajax alleen maar op de bank zit, dan gaat dat de voetballer uiteindelijk tegen werken, besluit Van Hanegem. Of Steven ook daadwerkelijk speeltijd krijgt bij de Amsterdamse club is nog niet bekend. Het is ook nog niet bekend of Steven inmiddels is toegetreden tot de groepsapp van Ajax en zo ja, of hij daar een beetje warm onthaald is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!

Emma Heesters geniet intens van zomers boottochtje met beentjes omhoog (foto)

Emma Heesters gooit haar benen in de lucht tijdens een boottocht terwijl iedereen kan toekijken!