Foto: Sensi Lowe zorgt met topje voor broodnodige afleiding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De bloedmooie Sensi Lowe is misschien we de reden dat Nederland niet het WK gewonnen heeft. Hoe? Nou, kijk maar mee!

Sensi Lowe, wie kent haar inmiddels niet? De bloedmooie blondine maakt er geen geheim van dat ze een groot fan is van voetbal. En dus moet ze wel even het Nederlands elftal supporten. Helaas heeft dit niet zo goed uitgepakt, aangezien er een kans bestaat dat Sensi met haar sensuele foto’s de reden is dat Oranje verloren heeft. Sensi dacht een onschuldige foto te plaatsen, maar die heeft grotere gevolgen gehad. hoe dat allemaal kan? Nou, kijk maar eventjes mee naar het bewijs.

Sensi juicht oranje aan met verleidelijke foto

deze foto van Sensi werd geplaatst vlak voor de wedstrijd tegen Argentinië. Nu weten we dat de spelers van Oranje alleen slapen voor de wedstrijden, hun vriendinnen en vrouwen mogen thuis of in dure hotels wachten. Er zit dus waarschijnlijk wat onnodige spanning in de spelers dankzij deze regel. Het doel was natuurlijk om spelers niet af te leiden. Maar wat nou als er vlak voor de wedstrijd zo’n ontzettend sensuele en verleidelijke foto gedeeld wordt, die waarschijnlijk ook wel een paar van de spelers bereikt heeft? Dan worden ze natuurlijk juist afgeleid! En dat kan er voor gezorgd hebben dat Nederland niet op zijn best presteerde afgelopen week. Het maakt de foto van Sensi Lowe er gelukkig niet minder mooi op, die is nog steeds ontzettend leuk om te bekijken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sensi lowe (@sensilowe)

De afleidende foto van Sensi Lowe is wel heel leuk om te bekijken

Ondanks dat de foto van Sensi Lowe natuurlijk ontzettend afleidend is, is hij wel enorm leuk om te bekijken. Hij is wel in zwart-wit, maar daardoor kan je juist nog beter focussen op de prachtige vormen van deze leuke dame. Sensi heeft namelijk een van de meest bijzondere lichamen in showbizzland. Ze is van nature een ontzettend knappe meid en weet dat door middel van styling en visagie alleen nog maar meer te benadrukken. Haar flinke vrouwelijke vormen helpen ook mee, die zorgen ervoor dat de verleidelijke blondine door iedereen als aantrekkelijk wordt gezien. Met haar looks, verleidelijke outfits en imposante poses weet Sensi Lowe van elke foto weer een gigantisch feestje te maken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sensi lowe (@sensilowe)

De prachtige, grote ronde vormen van Sensi Lowe

Sensi Lowe heeft twee bijzondere, ronde kwaliteiten waar elke man verliefd op wordt. Inderdaad, haar zwoele ogen. Met haar intieme blik weet ze iedereen die naar haar ogen kijkt enorm te betoveren. Daarom is Sensi Lowe ook zo populair. natuurlijk heeft ze een ongelooflijk knap lichaam, maar de blik in haar ogen maakt het plaatje natuurlijk helemaal compleet. Met haar intieme blik weet Sensi Lowe haar foto’s naar een hoger niveau te tillen en ervoor te zorgen dat elke foto weer een feestje wordt om te mogen aanschouwen. Sensi is niet voor niks zo geliefd bij haar volgers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?

Foto: Monica Geuze laat haar rijpe perziken bijna ontsnappen

Monica Geuze is lekker op vakantie! En om deze warme bestemming goed in te leiden, besluit de influencer om een uiterst pikante foto online te zetten..