Foto: Sensi Lowe zorgt met topje voor broodnodige afleiding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De bloedmooie Sensi Lowe is misschien we de reden dat Nederland niet het WK gewonnen heeft. Hoe? Nou, kijk maar mee!

Sensi Lowe, wie kent haar inmiddels niet? De bloedmooie blondine maakt er geen geheim van dat ze een groot fan is van voetbal. En dus moet ze wel even het Nederlands elftal supporten. Helaas heeft dit niet zo goed uitgepakt, aangezien er een kans bestaat dat Sensi met haar sensuele foto’s de reden is dat Oranje verloren heeft. Sensi dacht een onschuldige foto te plaatsen, maar die heeft grotere gevolgen gehad. hoe dat allemaal kan? Nou, kijk maar eventjes mee naar het bewijs.

Sensi juicht oranje aan met verleidelijke foto

deze foto van Sensi werd geplaatst vlak voor de wedstrijd tegen Argentinië. Nu weten we dat de spelers van Oranje alleen slapen voor de wedstrijden, hun vriendinnen en vrouwen mogen thuis of in dure hotels wachten. Er zit dus waarschijnlijk wat onnodige spanning in de spelers dankzij deze regel. Het doel was natuurlijk om spelers niet af te leiden. Maar wat nou als er vlak voor de wedstrijd zo’n ontzettend sensuele en verleidelijke foto gedeeld wordt, die waarschijnlijk ook wel een paar van de spelers bereikt heeft? Dan worden ze natuurlijk juist afgeleid! En dat kan er voor gezorgd hebben dat Nederland niet op zijn best presteerde afgelopen week. Het maakt de foto van Sensi Lowe er gelukkig niet minder mooi op, die is nog steeds ontzettend leuk om te bekijken.

De afleidende foto van Sensi Lowe is wel heel leuk om te bekijken

Ondanks dat de foto van Sensi Lowe natuurlijk ontzettend afleidend is, is hij wel enorm leuk om te bekijken. Hij is wel in zwart-wit, maar daardoor kan je juist nog beter focussen op de prachtige vormen van deze leuke dame. Sensi heeft namelijk een van de meest bijzondere lichamen in showbizzland. Ze is van nature een ontzettend knappe meid en weet dat door middel van styling en visagie alleen nog maar meer te benadrukken. Haar flinke vrouwelijke vormen helpen ook mee, die zorgen ervoor dat de verleidelijke blondine door iedereen als aantrekkelijk wordt gezien. Met haar looks, verleidelijke outfits en imposante poses weet Sensi Lowe van elke foto weer een gigantisch feestje te maken.
De prachtige, grote ronde vormen van Sensi Lowe

Sensi Lowe heeft twee bijzondere, ronde kwaliteiten waar elke man verliefd op wordt. Inderdaad, haar zwoele ogen. Met haar blik weet ze iedereen die naar haar ogen kijkt enorm te betoveren. Daarom is Sensi Lowe ook zo populair. natuurlijk heeft ze een ongelooflijk knap , maar de blik in haar ogen maakt het plaatje natuurlijk helemaal compleet. Met haar blik weet Sensi Lowe haar foto’s naar een hoger niveau te tillen en ervoor te zorgen dat elke foto weer een feestje wordt om te mogen aanschouwen. Sensi is niet voor niks zo geliefd bij haar volgers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!