Foto: Sylvana IJsselmuiden laat kerstballen zien in strak jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dumpert ster Sylvana IJsselmuiden is al helemaal in de kerstsferen beland en deelt een foto van haar enorme kerstballen. 

Sylvana IJsselmuiden komt vaak over als de ideale schoondochter. Het is dan ook een van de weinige BN’ers die je met kerst best mee naar huis kan nemen om aan je ouders voor te stellen, zonder heel veel te hoeven uitleggen. Laat ze alleen geen Dumpert kijken, dan zit je goed. Sylvana houdt zelf ook enorm van kerst en om even goed in de kerstsferen te komen, presenteert ze alvast haar mooie kerstballen. De hele wereld geniet van de prachtige foto van Sylvana.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden neemt groot risico met strakste topje ooit

De spannende kerstballen van Sylvana IJsselmuiden

Zoals je in onderstaande video kan zien, heeft Sylvana al vroeg haar kerstoutfit uit de kast getrokken. En dat is zeker niet voor niks, want met haar bijzonder glimmende outfit weet Sylvana voor vele mannen in Nederland hun dag te maken. Met het koude weer maakt Sylvana het weer even een paar graden warmer met haar bijzondere foto’s. Zelf zal ze het niet zo koud hebben, aangezien haar jurkje tot best wel laag open zit. Misschien heeft Sylvana haar kachel wel heel erg hoog staan, dat kan natuurlijk ook. Feit blijft natuurlijk dat Sylvana zo erg goed zicht geeft op haar kerstballen. De blonde presentatrice weet wat haar sterke punten zijn en vindt het ook helemaal niet erg om zich verleidelijk te kleden. Ze ziet er ook ontzettend goed uit en is daar enorm trots op. Dat mag de hele wereld weten. Het scheelt ook weer in de kosten. In plaats van een lading dure kerstballen, kan je gewoon een uitgeprinte foto van Sylvana in de boom hangen.

De winterkleding van Sylvana IJsselmuiden laat weinig zien, maar is wel erg leuk

Sylvana IJsselmuiden staat gelukkig niet de hele dag kou te vatten in haar open jurkje, maar heeft ook wat kleding die daadwerkelijk bedoeld is voor de winter. Neem bijvoorbeeld haar winterse trui. Die ziet er alles behalve verleidelijk uit, maar met Sylvana er in, krijgt ook dit winterse kledingstuk een spannend tintje. Dat komt ook gedeeltelijk door de ondeugende blik die Sylvana opzet op deze foto. Syl heeft de gave om echt alles wat ze draagt er verleidelijk uit te doen zien. Dat heeft vaak meer met de knappe blondine te maken dan met de kleding.

Sylvana IJsselmuiden is klaar voor kerst

Haar kleding zit dus al goed. Sylvana IJsselmuiden heeft een verleidelijk jurkje voor kerst zelf en lekker warme kleding voor de dagen ervoor en erna. En aangezien Sylvana een erg zorgzaam type is, zal ze voor haar lieve ouders, haar knappe zus, knotsegekke broers en roodharige Dumpert collega al allemaal cadeaus in huis hebben gehaald. Het was even de vraag of Sylvana de kerst alleen door moest brengen, maar sinds kort heeft de knappe blondine weer een vriend, die ze kan knuffelen voor warmte. Sylvana IJsselmuiden gaat dus een heerlijke kerst tegemoet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!