Foto: Miley Cyrus zwaait met kletsnatte heupen in kort jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miley Cyrus heeft nieuwe muziek op de markt gebracht. Haar nieuwste album ‘Endless Summer Vacation’ moet je gewoon horen! Er zit bij haar nieuwste nummer ook weer een erg verleidelijke clip. 

De verleidelijke clipjes van Miley Cyrus

Bij nieuwe muziek hoort natuurlijk ook een nieuwe videoclip. En zoals je van Miley gewend bent is de clip niet een simpel braaf optreden. Nee, een videoclip van Miley moet spannend blijven en een beetje prikkelen. Miley staat namelijk bekend om haar uitdagende videoclips. Haar nieuwste nummer ‘River’ is ook zeker geen uitzondering. Miley staat heerlijk te dansen en uitdagende bewegingen te maken in het clipje. Maar dat iet alleen, haar korte jurkje wordt op een gegeven moment zo nat, dat het er allemaal wel heel verleidelijk uit gaat zien. Miley weet precies wat ze met haar clip teweeg brengt. Want de aandacht die haar clip krijgt gaat ervoor zorgen dat iedereen straks haar album gaat kopen.

Miley Cyrus is een stuk milder geworden

Ze begon natuurlijk ooit als kind ster, maar schudde al snel dat imago van zich af na hits als ‘Wrecking Ball’, waarmee ze duidelijk maakte dat haar dagen als Disney prinses wel voorbij waren. Als je niet meer weet hoe ‘Wrecking Ball’ ook alweer ging, check dan de clip hieronder. Dan heb je gelijk vergelijkingsmateriaal met Miley haar nieuwste nummer. Dan valt waarschijnlijk meteen al op dat de zangeres een stuk milder is in vergelijking met een paar jaar geleden. Zonder kleding zittend op een kanonskogel zit er niet helemaal meer in voor Miley. hoewel ze met de jaren misschien iets milder geworden is, mag de clip bij haar single ‘River’ er zijn!

Met haar nieuwe muziek is Miley Cyrus zeer tevreden

De knappe zangeres is met haar nieuwe muziek zeer tevreden. Alles aan het nummer ‘River’ is dan ook precies hoe Miley het wilde hebben. Van de tekst, tot de mix, de beelden bij de clip, de choreografie. Met het nummer laat Miley weer eens zien wat ze in huis heeft. En dat is nogal wat. Miley haar fans vinden het nummer helemaal geweldig en kunnen niet wachten om de rest van het album te beluisteren. Miley kennende zullen daar ook wel een aantal verleidelijke clipjes bij komen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Miley viert nieuw album met flink feestje

Natuurlijk kan je als superster niet zomaar een album uitbrengen. Daar moet een beetje een leuk feestje bij. Dus Miley verzameld al haar vrienden en kennissen en nodigden nog eens een flink aantal mensen uit die ze niet per se kent en gaf een flink feestje ter ere van haar release. Natuurlijk verscheen Miley in stijl op haar eigen feestje. Haar jurkje zag er adembenemend uit. De foto’s van het feestje liegen er dan ook niet om. Miley is absoluut weer terug van weggeweest. En met haar nieuwe album kan je de komende tijd nog meer verleidelijke clips, optredens en feestjes verwachten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!

Vajèn van den Bosch deelt privé foto die eigenlijk alleen bestemd is voor collega’s

Vajèn van den Bosch deelt een een hele onthullende foto die naar eigen zeggen alleen bestemd is voor collega's. De blondine schrokt iedereen met deze plaatjes...