Foto: Joy Bosz poseert met prachtige vriendin in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

YouTuber Joy Bosz heeft samen met haar vriendin pittige kiekjes gemaakt voor de spiegel. Deze heerlijke foto’s deelt ze nu met haar gelukkige volgers!

Joy Bosz deelt verleidelijke kiekjes met kwijlende volgers

Joy Bosz is een prachtige Nederlandse YouTuber. Ze is bekend van het YouTube-account BeautyNezz. Intussen is ze op Instagram ook al heel populair geworden en heeft ze al 534 duizend volgers. Je kunt dus eigenlijk wel stellen dat ze ook een influencer is. Er komen regelmatig heerlijke foto’s van deze mooie blondine op haar sociale media voorbij. Dankzij al die populariteit kan ze veel leuke tripjes maken. Dat doet ze dan ook volop. Laatst is ze namelijk samen met een aantal vriendinnetjes naar Las Vegas afgereisd en daar verschenen een aantal leuke foto’s van op haar Instagram. De twee besloten een aantal spiegelselfies te maken waar er een paar flink van uitblinken. Zo heeft de vriendin van Joy een heerlijk topje aangetrokken dat lijkt op een bovenstukje van een spannend setje. Het is een kort korset-achtig topje met spaghettibandjes en een laag uitgesneden hals. Joy draagt een glimmend hemdje met óók een lage hals. Beide dames dragen een broek die aan de bovenkant lekker strak zit waardoor de rondingen van allebei heerlijk zichtbaar zijn. Met dit soort kiekjes zullen Joy en haar vriendin alle harten stelen!
Joy Bosz trekt haar werk niet meer in Au Pair VIPS

Naast YouTuber en influencer, is Joy ook televisiester. Ze heeft afgelopen jaar namelijk meegedaan aan het programma Au Pair VIPS. Voor het programma heeft Joy vier weken lang in Amerika gewerkt voor een gezin. Daar doet ze allerlei klusjes in huis en zorgt ze voor de baby. Helaas botst ze soms nogal met haar ‘au pair’ moeder, Lily. Lily en haar vriend hebben nogal vaak ruzie en daar heeft Joy moeite mee. Ze vertelt in een één-op-één interview met de cameraman dat ze het niet meer ziet zitten, maar dat ze het ontzettend lastig vindt om dat tegen Lily te zeggen. Uiteindelijk heeft ze zichzelf moed ingepraat en is ze op haar ‘baas’ afgestapt. Ze vertelde dat het haar te veel was en werd daar emotioneel van. “Ik ben niet snel emotioneel, dus voor mij was dat best lastig, om me open te stellen en eerlijk te zijn,” vertelt Joy. De blondine had verwacht om wat compassie te krijgen van Lily, maar zat daar helemaal naast. Ze kreeg een reactie die ze totaal niet had verwacht. Lily begon namelijk over zichzelf te praten en over hoe lastig zij het heeft. “Ik snap echt dat ze het zwaar heeft, maar ik wilde gewoon een keer vertellen over mezelf”, zo Joy. Uiteindelijk liep de YouTuber huilend weg. Even later kreeg ze een appje of ze even de keuken wilde schoonmaken en dat was voor Joy de druppel. Ze belt even met haar moeder en besluit om te vertrekken. Het nieuws kan ze echter pas de volgende dag vertellen aan het gezin. Joy vertelt: “Ik heb het gevoel dat ik haar in de steek laat.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!