Foto: Zo heb je Davina Michelle nog nooit gezien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle maakt gehakt met het ‘perfecte plaatje’ dat Instagram schetst. De blonde zangeres laat daarom graag zien hoe ze écht is!

Davina Michelle is one of a kind. De blondine schopt regelmatig tegen het ‘perfecte’ leventje dat menig bekende Nederlander probeert te schetsen op social media. Ook de minder leuke kant van het leven mag af en toe eens langskomen. Hoog tijd dat mensen met een voorbeeldfunctie eens een inkijkje in hun échte leven geven. Daar horen leuke dingen bij, maar ook shockerende dingen! “Don’t believe everything you see” is de perfecte omschrijving voor deze video van de zangeres; Davina Michelle houdt er namelijk niet van om haar volgers voor de gek te houden…

Davina Michelle deelt shockerende video van écht leven

Davina Michelle is natuurlijk een dame die niet graag liegt voor haar publiek. Degene die de blonde zangeres een beetje kennen, weten dat Davina het altijd reëel probeert te houden met haar volgers. Tot dusver lukt dat zeer goed, maar Davina vond het schijnbaar nodig om er nóg een schepje bovenop te doen. Dus besloot de zangeres een video te delen, waarin ze de realiteit achter alles wat je van haar ziet op sociale media laat zien. Niet alles is wat het lijkt.. Davina begint met “I love to party“, waar we op de achtergrond een feestende Davina zien. Vervolgens in het volgende fragment, zien we een brakke, gesloopte Davina met een kater: “But I have so many regrets the day after“. Vervolgens zegt de zangeres dat ze ervan houdt om haar haar te verven, maar in het volgende fragment zegt ze dat dat allemaal nep is. Ook houdt de blondine ervan om te koken, maar, het ziet er “te smerig” uit om te posten. Tot slot leeft de blondine voor gekke, dolle make-up op haar gezicht, maar, ze is te bang om het buiten te dragen. De blondine deelt dus een reëele video van hoe haar leven er écht aan toegaat. Haar volgers lijken deze eerlijkheid goed te kunnen waarderen!

Lees ook: Video: Davina Michelle laat zich per ongeluk tussen de benen kijken in heel kort broekje

Wilde Davina Michelle geniet intens tijdens show

Nu 2022 voorbij is, besloot Davina Michelle om haar laatste optreden van afgelopen jaar in een paar beelden online te zetten op Instagram. En zo te zien, ging dat er uiterst wild aantoe. Op de foto’s is onder anderen te zien hoe Davina in een soort gothic-achtige outfit volledig total loss gaat op het podium. Ze is van een schattige zangeres ineens getransformeerd in een ware rockster. Ook tussen deze wilde beelden zien we plaatjes van het publiek, die kennelijk blij zijn om de blondine eindelijk in het echt te kunnen zien. Deze show was in Antwerpen, duidelijk dus, dat Davina niet alleen in Nederland, maar ook in België mega-veel fans heeft. De blondine is een ware superster! En over supersterren gesproken, niemand minder dan Jennifer Lopez is Davina Michelle gaan volgen op Instagram! “Ik dacht echt WTF“, is wat er door het hoofd ging van de blonde zangeres. Wanneer breekt Davina officieel internationaal door?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!