FOTO: Is dit de nieuwe vriend van Gaby Blaaser?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het liefdesleven van Gaby Blaaser was, naast Corona, zo’n beetje het meest besproken onderwerp van 2020. Maar, het lijkt erop dat ook in 2021 Gaby Blaaser en haar scharrels in de spotlights zullen staan. 

Gaby Blaaser deelt filmpje met mysterieuze man

Fitness-influencer Gaby Blaaser deelde recent namelijk een foto op Instagram waarop te zien is dat ze gaat beginnen aan een nieuwe Netflix-serie begint. Dat lijkt op het eerste oog geen heel bijzonder nieuws, maar een aantal oplettende volgers spotte niet één maar twee wijnglazen op tafel. Bovendien verschijnt er ook nog een mannelijk bovenbeen in beeld. (lees verder na de video)

Rick de Veth Instagram

De nieuwe liefde van Gaby is…

Dat Gaby Blaaser dus gezellig op de bank zit met een nieuwe scharrel moge duidelijk zijn. Maar, wie is de mysterieuze man van Gaby Blaaser? Dat antwoord vergde iets meer onderzoek. Gelukkig heeft Gaby een groepje zeer gemotiveerde volgers, die het voor ons uitzocht. Zij kwamen erachter dat de foto (rechts) die gedeeld werd door ene Rick de Veth wel heel erg overeenkwam met het filmpje in de Instagram stories van Gaby Blaaser. Als we een uitstapje maken naar de Instagram van Rick de Veth, zien we dat de beste man inderdaad gevolgd wordt door de blonde Gaby.

Rick de Veth is een marinier

Dat brengt ons tot de volgende vraag: ‘Wie is Rick de Veth eigenlijk?’. Na wat speurwerk kunnen we je vertellen dat de vermeende nieuwe vlam van Gaby Blaaser Marinier is bij het Korps Mariniers. In tegenstelling tot Gaby is de beste man niet zo heel actief op Instagram. Ook zijn volgeraantal verschilt aanzienlijk met dat van Gaby. Al hebben we wel het vermoeden dat dat binnenkort flink door het dak zal gaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rick de Veth (@rickdveth)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.