ZIEN: Interieur nieuwe Tesla lijkt op ruimteschip

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Altijd al een F1-auto of ruimteschip willen besturen? En onderweg je favoriete games op een futuristisch scherm kunnen spelen? Het interieur van de nieuwe Tesla is een jongensdroom die uitkomt…

Van buiten lijkt er weinig veranderd aan de nieuwe Tesla Model S. Om de meeste nieuwe snufjes van deze futuristische auto te ontdekken moet je de deur opendoen! Van binnen is er namelijk ontzettend veel veranderd ten opzichte van z’n voorganger. Dat felle multimediascherm, waarvan er ook eentje op de achterbank ingebouwd zit, is niet eens het coolste onderdeel…

Lees ook: Dit is Kelly Piquet, de nieuwe vriendin van Max Verstappen

Nieuwe Tesla Model S heeft coolste stuur ooit

Welke man heeft er niet gedroomd ooit achter het stuur van een Formule 1-auto te zitten of een ruimteschip te besturen? In de Tesla Model S komt je héél dicht in de buurt. Heb je dat stuur gezien? Lijkt in de verre verste niet op een gewoon autostuurtje, toch? In een vliegtuig heet zo’n ding een ‘yoke’. Alsof je in een racewagen of futuristische cockpit zit! Wie aan het stuur trekt zal echter bedrogen uitkomen: opstijgen kan deze Tesla, ondanks dat hij binnen 3,2 seconden op 100km/h zit, helaas niet.

Tesla Model S nieuw stuur

We kijken verder: de bekleding heeft een flinke makeover gehad, waardoor de auto er nóg gelikter uitziet dan z’n voorganger, die de laatste tijd veel terrein verloor op de steeds populairder wordende Tesla Model 3/Y. Daar moet de nieuwe Model S verandering in brengen. Op één bepaald vlak snelt hij z’n Tesla-broers namelijk absoluut voorbij…

Gamen voorin én op de achterbank

Deze Tesla heeft behalve het snelle stuurtje nóg een pronkstuk: het beeldscherm. Beter nog: beeldschermen! Het ‘oude’ verticaal georiënteerde touchscreen is gekanteld, waardoor je nu in breedbeeld op hoge resolutie je favoriete films en series kan kijken. Maar daar stopt de pret niet: je kan namelijk ook heerlijk gamen in de Model S, samen met alle medepassagiers. Ook op de achterbank hebben ze namelijk een scherm ingebouwd, waardoor je tijdens een lange rit lekker met z’n drieën (sorry chauffeur) in multiplayermodus kan spelen. De auto wordt natuurlijk compleet uitgerust met draadloze controllers, wel zo handig.

Tesla Model S achterbank beeldscherm

Prijs nieuwe Tesla Model S

Wat kost dit geintje, horen we je vragen? Daar spat de jongensdroom voor de meeste mannen uiteen. Er hangt namelijk nog steeds een stevig prijskaartje aan een nieuwe Tesla. Het instapmodel kost maar liefst 89.990 euro. Even sparen dus, maar je vrienden of kids zullen je eeuwig dankbaar zijn!

Lees ook: Salarissen van Verstappen en F1-collega’s uitgelekt!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zwetende Jutta Leerdam zakt heel diep naar de grond

Jutta Leerdam heeft een wel hele bijzondere fotoshoot gedaan. Ze heeft de fotograaf haar van haar mooiste kant laten fotograferen. 

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!