Foto: Irene Schouten zet haar mooie meiden in voor zonnig vakantiekiekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Irene Schouten heeft een welverdiende vakantie ingelast voor zichzelf. En tijdens die vakantie moet ze even haar mooie meiden laten zien!

Knappe schaatsster plaatst foto van knappe meiden

Irene Schouten is even op vakantie. Dat heeft ze ook wel verdiend na haar afgelopen schaatsprestaties. Nu is het tijd om bij te komen en dan kan ze strakjes weer knallen op de schaatsbaan. Maar bij een vakantie horen natuurlijk ook vakantiefoto’s. En laat Irene nu net een foto gemaakt hebben van haar knappe meiden. Letterlijk in dit geval. Ze is met een grote vriendinnengroep op vakantie en met zijn allen maken ze even een leuk kiekje. Je moet even een foto verder klikken in de post hieronder om de aantrekkelijke vriendinnen van Irene te zien, maar dan heb je ook wat. Irene Schouten heeft zich namelijk omringd met vrouwen die minstens net zo knap zijn als zijzelf.

Lees ook: Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie
De aantrekkelijke vriendinnen van Irene Schouten

Het lijkt inmiddels wel een beetje een cliché te worden dat alle Nederlandse schaatssters enorm knap zijn. maar wat minstens een net zo groot cliché is, dat is dat alle Nederlandse schaatssters ook knappe vriendinnen hebben. En dat blijkt nu ook meer dan waar te zijn. In ieder geval voor Irene. De knappe sporter is erg aan het genieten van het momentje met haar meiden. Ze mag best vaker haar vriendinnen in de spotlight zetten, daar komen de knappe dames prima tot hun recht. Irene vindt het ook wel fijn om voor de verandering een beetje afstand te nemen en haar meiden alle aandacht te laten vangen. Maar zelfs als ze niet aan het proberen is om verleidelijk over te komen, lukt dat Irene maar heel moeilijk.
Knappe schaatsster plaatst leuke vakantie foto’s

Als je meer wilt zien van Irene haar spannende vakantie met haar vriendinnen, dan is er goed nieuws. De knappe dame plaatst namelijk praktisch aan de lopende band kiekjes van haar tripje op Instagram. Als je dus meer wilt zien van Irene en haar meiden, dan valt het aan te raden om haar Instagram in de gaten te blijven houden. Of je komt eens in de zoveel tijd even kijken op Mannenzaken, want wij houden je natuurlijk altijd up to date over de mooiste plaatjes van de knappe schaatsster.

Irene Schouten laat zich van leukste kant zien

Meestal zie je Irene alleen maar in haar strakke schaatspakje. Dat is natuurlijk best een mooi gezicht, maar gaat na een tijdje wel een klein beetje vervelen. Wat nu zo mooi is aan alle foto’s die Irene in haar vrije tijd plaatst, is dat je haar in andere verleidelijke kleding kan zien. En dat is natuurlijk wel een beetje een feestje. Irene heeft ook gewoon een ontzettend knap en in de juist kleding komt dat nog even wat extra goed naar voren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!

Amber Brantsen laat Viaplay-kijker watertanden met doorschijnende blouse (foto’s!)

Amber Brantsen weet wel hoe ze de kijkcijfers van Viaplay omhoog moet krikken. Ze trekt gewoon een doorschijnende blouse aan; zo blijven de kijkers wel hangen! 

Schaatsster Robin Groot zet schaar in schaatspakje voor extra ventilatie (video)

Robin Groot bereid zich goed voor op het nieuwe schaatsseizoen. Tijdens het skeeleren geeft ze haar troeven nog even wat extra lucht!