Foto: Gordon laat volgers enorm schrikken met outfit: ”Lijkt wel een oud wijf!”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Iedereen schrikt van de nieuwe uitstraling van Gordon! Wat heeft hij hier nu toch aan?

Gordon heeft onlangs zijn nieuwe album ‘Album van mijn leven’ uitgebracht. Hij heeft daarom een bericht geplaatst om te vragen of mensen het album al hebben gedownload. Maar op de foto zien we wat Gordon heeft aangetrokken naar het Oscarfeest. En daar schrikken veel mensen van!

Gordon laat volgers schrikken door onverwachte foto

Zanger en presentator Gordon heeft een nieuw album: “Album van mijn leven”. En door zijn zangcarrière en nieuwe album mag hij natuurlijk bij het grote Oscarfeest van Elton John zijn. Maar door de outfit die hij heeft gekozen voor het feest zijn veel mensen geschrokken! Hij krijgt dan ook veel commentaar op het bericht over wat ze nu precies denken van zijn gekozen look…

”Gordon, je lijkt wel een oud wijf. Waarom doe je dit?”, ”Ik dacht dat je Ellen DeGeneres was”, ”Ik dacht even dat mijn oma ineens op Instagram zat!”, ”Je lijkt zo wel een omgebouwde en wat ben je mager, man.” en ”Sorry hoor, maar wat doe je jezelf aan?” De reacties op zijn Instagrambericht zijn duidelijk. Niet iedereen is een fan van de outfit van Gordon of van zijn magere uitstraling!

Gordon heeft later zelf ook nog een bericht geplaatst waarin hij zegt: ”Het waren enerverende weken. Ik ben vooral geschrokken van de negativiteit die over me heen werd gestort.” Hij zegt daarna ook dat hij heerlijk met zijn hondjes is en ook veel liefde heeft gekregen van duizenden mensen via DM op Instagram. Om het bericht goed af te sluiten vraagt hij ook even of iedereen lief voor elkaar kan zijn!

Gordon

Gordon zijn nieuwe album: Album van mijn Leven

Op 23 februari 2024 heeft Gordon zijn album “Album van mijn Leven” uitgebracht, met maar liefst 10 nieuwe liedjes! De nummers op het album zijn: Laat Me, Liefde van Later, Aan De Andere Kant Van De Heuvels, Telkens Weer, Nog Een Nacht Met Elkaar, Ik Hou Van Het Leven, Afscheid, Moe Nie Weggaan Nie, Amsterdam Blijft Altijd Mijn Home en Zeg Me Dat Het Niet Zo Is. Fans van Gordon hebben nu bijna een uur aan nieuwe muziek om van te genieten! Gordon krijgt veel positieve reacties op zijn nieuwe album, en veel mensen hebben de nummers al uitvoerig beluisterd. Het nummer ‘Laat Me’ is zelfs al in Gordons top 5 van meest populaire nummers gekomen, met al meer dan 33.000 luisteraars!

In 2016 had Gordon voor het laatst een compleet album uitgebracht, dus de fans hebben met veel geduld gewacht op het nieuwe album! Gelukkig had Gordon in de tussentijd ook meerdere singles uitgebracht, waardoor het wachten van een album iets minder lang leek. Toch hopen fans altijd dat hij snel weer met nieuwe muziek zal komen!

Wil je nog meer zien van Gordon? Dat kan op Instagram

Gordon heeft op zijn Instagram-kanaal nog meer foto’s en video’s geplaatst over zijn leven, muziek en meer. Ook plaatst hij regelmatig een story om te bekijken. Dus neem zeker snel een kijkje op zijn Instagram account!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...