Foto: Dominique Hazeleger laat temperaturen hoog oplopen in piepkleine

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De bloedmooie Dominique Hazeleger laat al haar volgers weer flink genieten met een foto in haar piepkleine .

Dominique Hazeleger heeft een nieuw plaatje gedeeld om fans mee te verwennen

De knappe brunette Dominique Hazeleger weet als geen ander hoe ze haar fans moet verwennen met haar heerlijke kiekjes. Ook deze keer is het weer raak. De knappe brunette heeft namelijk een foto gemaakt in haar en dat ziet er natuurlijk een partij fijn uit. Het heerlijke model weet in haar een foto neer te zetten die ongelooflijk leuk is om naar te kijken. Haar fan staan dan ook bijna in de rij om naar het prachtige model te mogen kijken.

Lees ook: Foto: Fitnessmodel Dominique Hazeleger geniet van kokosnoten in piepklein bovenstukje
De aantrekkelijke vormen van Dominique Hazeleger

Met haar kleine badpakje wordt meteen wel weer duidelijk waarom zoveel mensen blij worden van Dominique. Haar geweldige vormen komen namelijk enorm goed tot hun recht op de prachtige foto. Dominique weet met het spannende kiekje haar volgers enorm te verleiden. Als je naar de foto van de prachtige dame kijkt, dan zie je meteen haar goed gevormde lijf mooi stralen in de zon. Haar prachtige rondingen trekken gelijk alle aandacht. Natuurlijk kan je daar als man enorm van genieten. Dominique weet dat ook en kiest ervoor om zo te gaan staan dat je perfect zicht hebt op haar heerlijke vormen.

Lees ook: Foto: Fitgirl Dominique Hazeleger knalt aan alle kanten uit haar nauwe
Dominique Hazeleger laat prachtige vormen van dichterbij zien

Natuurlijk is het fijn om Dominique Hazeleger van een afstandje te kunnen bewonderen, maar van dichtbij is de prachtige brunette ook erg fijn om te zien. En daarom deelt Dominique nog even een kiekje dat ze vlakbij de camera staat. Aan haar vrolijke uitdrukking te zien heeft de knappe brunette het prima naar haar zin tijdens het maken van al die mooie foto’s. Dominique is er dan ook ontzettend goed in. Misschien dat het dan ook wel gelijk een stukje leuker wordt om te doen. Hoe dan ook, de aantrekkelijke dame weet weer een foto neer te zetten waar haar fans enorm van smullen.
Dominique Hazeleger loopt het liefste rond in strakke badpakjes

De aantrekkelijke brunette Dominique Hazeleger loopt het liefste de hele dag rond in de meest spannende pakjes. Daar wordt de aantrekkelijke brunette nou eenmaal gelukkig van. Met haar prachtige uiterlijk weet Dominique dan ook de meest leuke en verleidelijke foto’s voor haar fans te maken. Die zijn natuurlijk ontzettend dankbaar voor alle mooie kiekjes die Dominique voor hen wilt maken. De fantastische brunette is daarom ook niet voor niets zo geliefd. Met haar foto’s blijft ze haar fans keer op keer verleiden. En die vinden dat helemaal niet erg.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.