Foto: Dionne Stax toont verleidelijke nieuwe look

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax besloot om het even helemaal over een andere boeg te gooien. de verleidelijke blondine heeft zichzelf een andere look gegeven. 

De prachtige blondine staat bij de meeste mensen bekend met haar look. Ze heeft namelijk een vrij bekend uiterlijk en al haar volgers kunnen daar van genieten. Het is dus een riskante zet om daar iets aan te veranderen. Toch vindt Dionne het nodig om haar uiterlijk een beetje om te gooien. En daar is natuurlijk niks mis mee. Ze ondergaat een kleine metamorfose en deelt na afloop het resultaat op haar Instagram. Zo kunnen al haar volgers meegenieten en alvast wennen aan haar nieuwe look.

Lees ook: Foto: Swingende Dionne Stax gaat los met drank en vriendinnen

Dionne lijkt nog niet blij met nieuwe look

Hoewel ze zelf het plaatje deelt op Instagram, lijkt Dionne Stax nog niet heel tevreden met de manier waarop ze er nu uit ziet. of zou ze zelf ook nog enorm moeten wennen? Het is dan ook even anders dan wat ze voorheen had. Haar lange, blonde lokken zijn iets ingekort en hebben nu een slag er in gekregen. Het ziet er eigenlijk heel erg goed uit, maar het ijkt inderdaad iets minder op de Dionne die iedereen kent en waar iedereen helemaal gek op is. Het zal de komende tijd dus wel eventjes wennen worden, voordat iedereen gewend is aan de nieuwe look van Dionne Stax.

Dionne wilde het helemaal anders

Maar waarom opeens zo’n drastische verandering in het leven van Dionne? Dat weet eigenlijk alleen Dionne zelf. Misschien was ze wel een beetje klaar met hoe ze er uit zag, of misschien vond ze het tijd voor een nieuw hoofdstuk in haar leven, een met korter haar. Hoe dan ook, Dionne zelf weet ook nog niet zo goed wat ze er van moet vinden. Misschien dat haar volgers haar daarbij kunnen helpen.
Vrolijke Dionne zag er toch iets anders uit voorheen

Voorheen zag Dionne er uit als op bovenstaande foto. Het verschil is niet gigantisch, maar groot genoeg om op te vallen. Dionne was op deze foto ook een stuk blijer met de manier waarop ze eruit zag. Het voordeel is wel dat haar nieuwe look niet voor altijd is. Op het moment dat Dionne haar haartjes weer iets langer zijn gegroeid, kan de prachtige blondine gewoon weer als zichzelf over straat. Tot dat moment zal Dionne het toch echt met haar nieuwe look moeten doen.

Dionne nog steeds een van de knapste presentatrices

Maar ook met haar nieuwe look ziet Dionne er natuurlijk nog buitengewoon goed uit. En dat deelt ze graag met de rest van de wereld. Zelfs in het rijtje ‘knappe presentatrices’ steekt Dionne er een stukje bovenuit. De blondine is namelijk echt ontzettend leuk om naar te mogen kijken. En dan natuurlijk niet alleen vanwege haar uiterlijk, al speelt dat wel een beetje mee. Dionne hoort terecht bij de knapste presentatrice van Nederland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amber Brantsen laat Viaplay-kijker watertanden met doorschijnende blouse (foto’s!)

Amber Brantsen weet wel hoe ze de kijkcijfers van Viaplay omhoog moet krikken. Ze trekt gewoon een doorschijnende blouse aan; zo blijven de kijkers wel hangen! 

Schaatsster Robin Groot zet schaar in schaatspakje voor extra ventilatie (video)

Robin Groot bereid zich goed voor op het nieuwe schaatsseizoen. Tijdens het skeeleren geeft ze haar troeven nog even wat extra lucht!

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!