Foto: Boerin Annemiek Koekoek poseert wéér voor kiekjes op boerderij

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Annemiek Koekoek is weer op een prachtige manier op camera vastgelegd. Dit keer zijn het een iets ander soort foto’s dan op de boerinnenkalender, máár het resultaat mag er zeker zijn!

Natuurlijk kennen veel mensen Annemiek Koekoek van haar deelname aan Boer Zoekt Vrouw. Hier werd de ietwat stugge boerin een ware internetsensatie vanwege haar moeilijke gedrag omtrent de mannen. Al is BZV zeker niet het enige waar je Annemiek van kan kennen. Zo poseerde boerin Annemiek ook voor de boerinnenkalender. Op deze foto heeft Annemiek geen bovenkleding aan en ze heeft enkel wat touw om haar bovenlichaam heen hangen. Met deze foto werd de boerin razend populair en ze kwam zelfs in de top tien meest populaire boerinnen die in de kalender hebben gestaan. Annemiek ging voor die fotoshoot dus behoorlijk uit de kleren en waarschijnlijk uit haar comfortzone. Voor haar nieuwste fotoshoot is een iets intiemere setting gekozen met iets meer kleren.

Lees ook: Video: Boerin Annemiek Koekoek draagt onmogelijke outfit in bloedhete zon

Boerin Annemiek is hét Portret van Groningen

De foto’s die zijn gemaakt van boerin Annemiek Koekoek zijn voor een speciaal project, namelijk Portret van Groningen. Op dit Instagram kanaal worden zwart-wit foto’s geplaatst van allerlei mensen die uit Groningen komen of er wonen. Bij elke foto staat een verhaal over wie ze zijn en wat ze doen. Het idee is om iedereen dus op een pure manier vast te leggen om zo allerlei Groningers te kunnen leren kennen. De fotograaf is Albert Jan de Boer. Dit keer was Annemiek dus aan de beurt om haar portret vast te laten leggen.

Boerin Annemiek op manier vastgelegd

De foto’s die zijn gemaakt van boerin Annemiek Koekoek zijn in een comfortabele omgeving gemaakt. Zo had het natuurlijk gekund dat de stylisten Annemiek helemaal hadden opgemaakt, een jurk aangetrokken en een flinke laag make-up hadden aangebracht. Het tegenovergestelde daarvan is gebeurt en dat past waarschijnlijk ook veel beter bij Annemiek zelf. Het zijn tenslotte ook pure portretten die worden gemaakt van de mensen. Wel is Annemiek een klein beetje een valsspeler want de boerin is alleen in een ziekenhuis in Groningen geboren. Daarna heeft ze altijd in Drenthe gewoond en zo voelt de brunette zich dus ook een echte ‘Drenth’. Toch was ze genoeg ‘Gronings’ om tussen de portretten te mogen. De foto’s zijn heel en dus op de boerderij. Annemiek heeft een simpel zwart hemdje aan en poseert voor koeien en met paarden. Zelf heeft Annemiek er voor gekozen om foto’s in kleur te plaatsen.

Boerin Annemiek ging los op de zwarte cross

Naast de bijzondere fotoshoot van Annemiek Koekoek heeft ze nog meer leuke dingen gedaan deze zomer. Zo is de brunette lekker naar de Zwarte Cross geweest. Annemiek schrijft bij alle foto’s dat het een megafeest was en dat ze er volgend jaar zeker weer bij is. Toch reageren mensen verbaast dat ze niet wisten dat Annemiek een echt feestbeest was. Zo blijkt maar weer, boerin Annemiek is van alle markten thuis!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!