Foto: Beeldschone Holly Mae Brood laat kijker enorm genieten tijdens Patty Brard-serie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Holly Mae Brood laat zichzelf goed zien in de nieuwe Patty Brard-serie van Videoland. De kijker lijkt meteen te smullen van Patty, en dan vooral van de actrice die haar ‘jonge versie’ speelt – Holly Mae Brood!

De nieuwe serie Patty is een gedramatiseerde versie van het leven van Patty Brard waarin haar carrière en privéleven centraal staan. In de serie speelt Holly Mae Brood jonge Patty Brard. Over de nieuwe aflevering ziet kijkcijferexpert Tina Nijkamp positieve scores!

Holly Mae Brood over de serie Patty

De actrice Holly Mae Brood had laatst op Instagram laten weten dat ze jonge Patty zal spelen in de dramaserie. In het bericht laat ze dit weten: ”Ik vind het heel bijzonder de jongere turbulente jaren van Patty te mogen spelen.” De fans laten ook gelijk weten hoe enthousiast ze zijn om haar weer te zien stralen voor de camera: ”Kan niet wachten!” en ”Ik ga zeker kijken hoor!”

Nu de serie is uitgekomen zijn er al veel positieve reacties binnen! Holly is erg benieuwd wat fans ervan gaan vinden maar is ook vooral blij dat het erop zit: ”The end. Patty, staat erop!#itsawrap #pattydeserie De fijnste, liefste hardwerkendste crew ooit.” Waarop Patty Brard ook reageert met: ”Zo trots op jou!” Het lijkt erop dat Patty Brard en Holly Mae Brood erg close zijn geworden door de nieuwe serie. Ze reageren op elkaars Instagram posts en met het samen maken van foto’s staan ze graag lekker dicht op elkaar. Je kan de gevormde vriendschap tussen de twee goed merken!

Klik hier om de posts van Holly Mae Brood zelf te bekijken op Instagram.

Holly Mae Brood en de serie Patty

Tina Nijkamp ziet mooie kijkcijfers voor de serie Patty

Onze kijkcijferexpert Tina Nijkamp heeft ons laten weten wat het resultaat is van de eerste aflevering van Patty. De serie die was 18 februari op RTL4 te zien. De nieuwe serie heeft een nette 456.000 en 16.1 in 25-54 jaar. Dat is volgens Tina Nijkamp een mooie score voor de Patty Brard-serie! De 5 afleveringen van elk 40 minuten zijn sinds 18 februari ook te bekijken op de streamservice Videoland.

Tina Nijkamp over Patty Brard serie met Holly Mea Brood

Holly Mae Brood in Net Als In De Film

De actrice en presentatrice is niet alleen te zien in de nieuwe serie Patty, maar ook in de film: Net als in de film. Het is een muziek en drama film wat speelt in de jaren 80. Ook met deze film krijgt ze erg leuke reacties van haar fans: ”Ja leuk is ‘ie! Afgelopen week geweest. Heerlijke film!”, ”Jaaaa ben helemaal verliefd op alle 80s looks.” en ”Zo hard gehuild en gelachen was amazing!” Holly Mae is goed bezig met al haar projecten en we kunnen niet wachten op wanneer we weer iets nieuws te zien krijgen van de actrice.

Meer zien van Holly Mae Brood kan op Instagram

Als je nou nog veel meer wil zien van de actrice Holly Mae Brood, dan kan dat op haar Instagram account. Op het account heeft ze namelijk nog veel meer mooie plaatjes en video’s staan!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.