Fans herkennen veelzeggend lachje van Max Verstappen: Nederlander verraadt dat hij wéér wereldkampioen wordt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De eerste testdagen zitten er op en de nieuwe wereldkampioen lijkt al bekend te zijn. Het gezicht van Verstappen spreekt boekdelen…

Na de eerste testdag in de Formule 1 wordt Max Verstappen geïnterviewd. Hieruit herkennen de fans een veelzeggend lachje van Verstappen. Hij is duidelijk érg tevreden over zijn nieuwe auto. Hij zegt dat ze een hele goede eerste dag hadden met veel rondes en dat ze een aantal dingen uit hebben kunnen proberen. Verder zegt hij met een grote grijns op zijn gezicht dat het altijd verbazingwekkend is hoe snel zo’n auto eigenlijk wel niet is. We weten dus al bijna zeker wie er wereldkampioen zal worden, aan het vertrouwen van Verstappen zal het in ieder geval niet liggen. Wil jij het filmpje zelf zien? Klik dan hier!

Kelly Piquet en Max Verstappen geven geld uit 2

Fans zien duidelijk een tevreden Verstappen

Ook in de reacties onder het interview zien we dat de fans al doorhebben dat dit weer het jaar van Verstappen zal worden. Zo wordt er gezegd dat de lach op zijn gezicht alles zegt. Wanneer hij over de nieuwe auto praat kan hij niet stoppen met grijnzen van blijheid. Fans van andere teams merken dit ook op. Zij reageren met “We zijn gedoemd” en “Hij is al kampioen voordat het seizoen überhaupt begonnen is”. Alles duidt er dus naar dat het weer een makkelijk jaar zal gaan worden voor Verstappen. Natuurlijk kan er van alles gebeuren in de Formule 1, maar toch zijn de verwachtingen hoog dat Verstappen zijn vierde titel op rij gaat behalen.

Wil jij meer zien van Max Verstappen?

Wil jij op de hoogte blijven van de prestaties van Max Verstappen dit seizoen? Volg hem dan op zijn Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!