Emma Heesters danst spannend in slaapkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Of ze nu met andere grote artiesten of compleet solo gaat, Emma Heesters weet hoe ze een goed nummer moet maken. Na een geweldig jaar voor de zangeres met tophits als Waar Ga Je Heen? heeft Emma er weer een spannende plaat bij, op meer manieren dan één.

In de clip van haar nieuwe hit Schat Ik Ben Ok danst zangeres Emma Heesters uitdagend op bed met een groep vriendinnen. Emma schudt met haar heupen haar brave imago van haar af. Emma kennen we natuurlijk allemaal van Waar Ga Je Heen en Als De Eerste Sneeuw Valt. En dat zijn allebei erg brave en vooral lieve nummers. Emma zegt haar brave zelf nu vaarwel en gaat voor een meer edgy imago. Hoe dat eruit ziet? bekijk snel de clip!

Lees ook: Emma Heesters deelt spannende foto met haar volgers

Edgy Emma

Nieuw in haar repertoire is dus het lied Schat Ik Ben Ok. Het nummer is geïnspireerd op haar eigen relatie met voetballer Wesley Hoedt, die ook niet perfect afliep. In de clip geeft ze aan geen vriendje nodig te hebben, onafhankelijk te zijn en danst ze er lekker wilde op los in de slaapkamer. Emma neemt afscheid van haar schattige imago in deze hete en spannende clip. Het is duidelijk dat ze een hele andere kant op gaat dan wat mensen van haar gewend zijn en dat is stiekem helemaal niet erg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma kruipt uit haar schulp

Emma Heesters begon haar carrière in 2019 toen ze doorbrak met haar deelname aan  Beste Zangers. Het leverde haar de gouden hit Pa Olvidarte op, die ze samen met Rolf Sanchez maakte. Sinds die tijd heeft Emma niet stil gezeten en scoort de ene na de andere hit. Ook werkte ze een aantal keer samen met Kris Kross Amsterdam, met nummers als Donderdag en Loop Niet Weg. In al haar nummers tot nu toe echter blijft Emma een beetje het onschuldige, lieve meisje dat op zoek is naar liefde. Daar komt nu verandering in, aangezien Schat Ik Ben Ok een krachtig nummer vol Empowerment is. En een nummer met een stout randje, wat je kan merken aan de videoclip. Emma en haar meiden dansen de zorgen van zich af op een wel heel spannende manier.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Ondeugende teksten

Ook in het buitenland is Emma dankzij haar YouTube kanaal een succes. Al haar buitenlandse fans zingen ook vrolijk mee met haar teksten. Die teksten waren ooit heel onschuldig, maar inmiddels bevatten haar lyrics zinnen als ‘Toen je naast me lag, jij was beter dan ik dacht’. Het is dus gedaan met het Disney prinses imago van Emma. Vaarwel lieve Emma en hallo stoere en spannende Emma. Een nieuwe fase in haar carriere die door vele van haar fans met open armen verwelkomt wordt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...