Decolleté Maxima overtreft baard van Willem-Alexander

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Máxima Prinsjesdag decolleté

Prinsjesdag – Koning Willem-Alexander mag dan wel in de spotlights staan vanwege zijn nieuwe baard, Máxima laat zich echt niet zomaar van de modetroon stoten. En wij zijn maar al te blij met deze onderlinge strijd!

Decolleté > baard

Dat Wim-Lex zijn nieuwe look (mét baard) zou gaan showen op Prinsjesdag, werd al wel verwacht. Wat we échter niet wisten, was dat Máxima een meesterplan had om zich niet van de troon te laten stoten. Allemaal leuk en aardig die baard, maar er is toch echt iets dat de kijkertjes thuis nóg liever zien, dacht onze koningin toen ze haar outfit uitzocht voor Prinsjesdag. En we moeten toegeven: je plan heeft gewerkt, Max! We waren zelfs zó gefocust op de voorgevel van Máxima, dat we de baard van de koning totaal gemist hebben.

Jurk Máxima Prinsjesdag

Dat wij niet de enigen waren die genoten van de stunt van onze koningin, was ook overduidelijk. Waar je normaal tegen de gapende politici aan zit te kijken, waren óók zij deze keer verrassend wakker. Ja ja, we zagen je wel kijken Mark ;).

Wij hopen dat deze onderlinge strijd hier zeker niet eindigt. Integendeel! Wellicht zien we Willem volgend jaar met een oorbelletje, en spotten we Máxima in een kort rokje? Wie weet. Één ding is zeker, dan is Prinsjesdag pas écht het kijken waard.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!