Decolleté Maxima overtreft baard van Willem-Alexander

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Máxima Prinsjesdag decolleté

Prinsjesdag – Koning Willem-Alexander mag dan wel in de spotlights staan vanwege zijn nieuwe baard, Máxima laat zich echt niet zomaar van de modetroon stoten. En wij zijn maar al te blij met deze onderlinge strijd!

Decolleté > baard

Dat Wim-Lex zijn nieuwe look (mét baard) zou gaan showen op Prinsjesdag, werd al wel verwacht. Wat we échter niet wisten, was dat Máxima een meesterplan had om zich niet van de troon te laten stoten. Allemaal leuk en aardig die baard, maar er is toch echt iets dat de kijkertjes thuis nóg liever zien, dacht onze koningin toen ze haar outfit uitzocht voor Prinsjesdag. En we moeten toegeven: je plan heeft gewerkt, Max! We waren zelfs zó gefocust op de voorgevel van Máxima, dat we de baard van de koning totaal gemist hebben.

Jurk Máxima Prinsjesdag

Dat wij niet de enigen waren die genoten van de stunt van onze koningin, was ook overduidelijk. Waar je normaal tegen de gapende politici aan zit te kijken, waren óók zij deze keer verrassend wakker. Ja ja, we zagen je wel kijken Mark ;).

Wij hopen dat deze onderlinge strijd hier zeker niet eindigt. Integendeel! Wellicht zien we Willem volgend jaar met een oorbelletje, en spotten we Máxima in een kort rokje? Wie weet. Één ding is zeker, dan is Prinsjesdag pas écht het kijken waard.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!

Amber Brantsen laat Viaplay-kijker watertanden met doorschijnende blouse (foto’s!)

Amber Brantsen weet wel hoe ze de kijkcijfers van Viaplay omhoog moet krikken. Ze trekt gewoon een doorschijnende blouse aan; zo blijven de kijkers wel hangen! 

Schaatsster Robin Groot zet schaar in schaatspakje voor extra ventilatie (video)

Robin Groot bereid zich goed voor op het nieuwe schaatsseizoen. Tijdens het skeeleren geeft ze haar troeven nog even wat extra lucht!