Decolleté Maxima overtreft baard van Willem-Alexander

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Máxima Prinsjesdag decolleté

Prinsjesdag – Koning Willem-Alexander mag dan wel in de spotlights staan vanwege zijn nieuwe baard, Máxima laat zich echt niet zomaar van de modetroon stoten. En wij zijn maar al te blij met deze onderlinge strijd!

Decolleté > baard

Dat Wim-Lex zijn nieuwe look (mét baard) zou gaan showen op Prinsjesdag, werd al wel verwacht. Wat we échter niet wisten, was dat Máxima een meesterplan had om zich niet van de troon te laten stoten. Allemaal leuk en aardig die baard, maar er is toch echt iets dat de kijkertjes thuis nóg liever zien, dacht onze koningin toen ze haar outfit uitzocht voor Prinsjesdag. En we moeten toegeven: je plan heeft gewerkt, Max! We waren zelfs zó gefocust op de voorgevel van Máxima, dat we de baard van de koning totaal gemist hebben.

Jurk Máxima Prinsjesdag

Dat wij niet de enigen waren die genoten van de stunt van onze koningin, was ook overduidelijk. Waar je normaal tegen de gapende politici aan zit te kijken, waren óók zij deze keer verrassend wakker. Ja ja, we zagen je wel kijken Mark ;).

Wij hopen dat deze onderlinge strijd hier zeker niet eindigt. Integendeel! Wellicht zien we Willem volgend jaar met een gewaagd oorbelletje, en spotten we Máxima in een kort rokje? Wie weet. Één ding is zeker, dan is Prinsjesdag pas écht het kijken waard.

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis neemt enorm risico met piepklein scheefgetrokken jurkje

Sylvie Meis laat op een donkere locatie weinig aan de verbeelding over dankzij deze nietsverhullende outfit...

Video: Hulpeloze Leontine Borsato aan riem meegetrokken

Leontine Borsato is sinds haar breuk met Marco Borsato een vrije vrouw. Niemand die bepaalt waar ze gaat en staat; dat doet ze nu lekker zelf! Toch laat deze knappe dame zich voor één keertje meesleuren. Aan een riem nota bene...

Sensi Lowe verleidt volgers met duizelingwekkende foto van haar troeven

Sensi Lowe laat haar volgers graag meedenken met hoe ze over straat gaat. Om de volgers extra te motiveren, plaatst ze er altijd heerlijke foto's bij!

Gerelateerde berichten