Decolleté Maxima overtreft baard van Willem-Alexander

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Máxima Prinsjesdag decolleté

Prinsjesdag – Koning Willem-Alexander mag dan wel in de spotlights staan vanwege zijn nieuwe baard, Máxima laat zich echt niet zomaar van de modetroon stoten. En wij zijn maar al te blij met deze onderlinge strijd!

Decolleté > baard

Dat Wim-Lex zijn nieuwe look (mét baard) zou gaan showen op Prinsjesdag, werd al wel verwacht. Wat we échter niet wisten, was dat Máxima een meesterplan had om zich niet van de troon te laten stoten. Allemaal leuk en aardig die baard, maar er is toch echt iets dat de kijkertjes thuis nóg liever zien, dacht onze koningin toen ze haar outfit uitzocht voor Prinsjesdag. En we moeten toegeven: je plan heeft gewerkt, Max! We waren zelfs zó gefocust op de voorgevel van Máxima, dat we de baard van de koning totaal gemist hebben.

Jurk Máxima Prinsjesdag

Dat wij niet de enigen waren die genoten van de stunt van onze koningin, was ook overduidelijk. Waar je normaal tegen de gapende politici aan zit te kijken, waren óók zij deze keer verrassend wakker. Ja ja, we zagen je wel kijken Mark ;).

Wij hopen dat deze onderlinge strijd hier zeker niet eindigt. Integendeel! Wellicht zien we Willem volgend jaar met een gewaagd oorbelletje, en spotten we Máxima in een kort rokje? Wie weet. Één ding is zeker, dan is Prinsjesdag pas écht het kijken waard.

Laatste nieuws

Video: Sylvana IJsselmuiden geniet van zon in luchtig zomerjurkje

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk dagje gehad op het water. En natuurlijk neemt ze haar volgers gezellig mee op dit avontuur. 

Foto: Heleen van Royen geeft volgers nachtzoen met flink inkijkje

Heleen van Royen is niet vies van het maken van een verleidelijke foto. De schrijfster zou dat gerust haar nieuwe hobby kunnen noemen. 

Foto: Zwetende Danique Hosmar ligt op rug na inspannende sessie

De knappe blondine Danique Hosmar heeft weer een flinke sportsessie erop zitten, en dat levert een zweterig kiekje op!