De succesvolle carrière van Irene Moors in 5 opvallende foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie is er niet groot geworden met Irene Moors op de televisie? De talentvolle en prachtige blondine heeft een erg succesvolle carrière. Tijd dus voor een bijzondere terugblik. 

Irene Moors gaat al een hele tijd mee op de Nederlandse televisie. Het kan dan ook bijna niet anders of je bent opgegroeid met Irene op TV. Als presentatrice is de beeldschone blondine een van de meest invloedrijke personen in medialand. Voor wie Irene nog niet zo goed kent is hier een bijzondere terugblik op de carrière van deze bijzondere vrouw.

Lees ook: Foto Marlijn Weerdenburg bij TV Kantine is zoekplaatje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irene Moors (@irene_moors)

Voor Irene begon het allemaal bij Telekids

Meer dan dertig jaar terug presenteerde Irene het meer-dan-legendarische Telekids. Als je ook maar een beetje een jeugd hebt gehad keek je vroeger naar dit prachtige programma. Er zijn dan ook veel mensen die nog naar Irene toekomen om haar iets te vragen of een complimentje te geven over Telekids. Meer dan dertig jaar later is dat natuurlijk een hele prestatie. In het begin stond Irene er alleen voor, maar na een paar jaar kreeg ze hulp van Carlo Boszhard. Het meest iconische duo van de Nederlandse televisie was daarmee geboren. Er zijn veel mannen wiens eerste liefde Irene Moors was. Niet heel gek ook als je elke zaterdagochtend ruim vijf uur naar Irene mocht kijken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irene Moors (@irene_moors)

Irene kon goed doorpakken met Life4You

Na de gloriedagen van Telekids was het voor Irene tijd om door te groeien naar iets nieuws. Na jaren kinderen vermaakt te hebben besloot Irene om een programma te maken voor volwassenen. Samen met Carlo, die inmiddels haar onafscheidelijke partner in crime was, presenteerde ze het programma Life&Cooking, een soort mix tussen een talkshow en een kookprogramma. Dat bleek echter geen eeuwige levensduur te hebben, maar de twee maakten een doorstart met Life4You, waarin ze het talkshow element behielden, maar aanvulde met spelletjes en vaste rubrieken. Irene was extreem succesvol met Life4You en het programma zorgden ervoor dat iedereen wist wie de blonde presentatrice was.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irene Moors (@irene_moors)

De vele typetjes van Irene in De TV Kantine

Dat Irene goed met kinderen was en genoeg talent had om een programma te dragen was inmiddels wel bekend. Maar toch wilde ze nog een stapje verder gaan. Irene had al een beetje ervaring met sketches en typetjes en besloot om daarmee door te gaan in een van de meest populaire programma’s op de Nederlandse televisie: De TV Kantine. Irene weet in het programma de meest uiteenlopende BN’ers en buitenlandse beroemdheden bijna foutloos na te doen. Daarmee bewijst Irene maar weer dat ze niet alleen heel mooi is, maar ook nog eens enorm grappig met een flinke portie talent.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irene Moors (@irene_moors)

Foto van toen: Irene als jong broekie

Irene is televisiepresentatrice van het eerste uur. Overal waar ze gaat en staat, wordt ze herkend. En dan komt ze ook altijd heel elegant over. Maar dat was ooit wel anders. Vroeger was ze nog gewoon Irene; een spontane en wilde meid, met een flinke bos krullen voor wie de televisiewereld aan haar voeten zou liggen. Een dame met passie en pit, die aan iedereen wilde bewijzen wat ze in huis had. En eerlijk is eerlijk, Irene zag er in haar jonge jaren natuurlijk enorm verleidelijk uit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irene Moors (@irene_moors)

Foto van nu: Irene, de televisie legende

En nu, jaren later, is Irene niet meer weg te denken uit het Nederlandse televisielandschap. Ze is bij uitstek de beste presentatrice van het land. En hoewel ze iets ouder is geworden, is Irene nog even prachtig als toen ze net aan haar carrière begon.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irene Moors (@irene_moors)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: stralende Marieke Elsinga krijgt met Gouden RadioRing eindelijk de waardering die ze verdient

Marieke Elsinga kan het bijna niet geloven, maar ze heeft de Gouden Radioring te pakken. Samen met Mattie kreeg ze een confettiregen over zich heen. 

Maxime Meiland omhelst kwaadaardig beest op prachtige foto

Maxime Meiland is een enorme dierenvriend. Dat blijkt wel uit de foto die ze deelt op haar Instagram. Al kijkt het beestje niet zo blij.

Foto: Yvonne Coldeweijer lacht zich rot om taakstraf Lil’ Kleine

Lil' Kleine krijgt waarschijnlijk een taakstraf voor zijn kiezen en Yvonne Coldeweijer kan daar smakelijk om lachen.