Marieke Elsinga maakt volgers nieuwsgierig met opvallende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga deelt via Instagram weer eens een opvallende foto. De radiopresentatrice ligt in een frappante houding op een gouden kleed…

Lees ook: Deze zomerse foto’s van Marieke Elsinga maken jou blij!

Marieke Elsinga op de foto voor Linda

Het magazine Linda werd getagd bij de Insta foto. De Qmusic dj en presentatrice is eigenlijk altijd wel met iets interessants bezig, dus ook nu kunnen er verschillende dingen aan de hand zijn. Haar nieuwsgierige Instagram volgers proberen alvast te raden waarom de brunette in opvallende pose op een gouden kleedje op de vloer ligt. Wij doen ook alvast een duit in het zakje. Zitten we een beetje in de buurt, Marieke?

Marieke moet nog uitgepakt worden

We weten dat Marieke Elsinga in de studio van Qmusic veel van verrassingen houdt. Op de zwarte jurk die Marieke Elsinga op de foto aanheeft zit een grote strik. In de jurk ziet ze eruit als een ingepakt cadeautje. Dat ze op een gouden kleed ligt maakt het nog feestelijker. We weten alleen niet wie ze zou willen verassen. We zouden in ieder geval graag bij het uitpakken aanwezig zijn!

Vermogen Marieke Elsinga: is ze slapend rijk geworden?

Marieke Elsinga, slapend op een bedje van goud. Symbolischer kan bijna niet! Deze alleskunner werkt zich te pletter. Vanaf 2012 heeft Marieke zichzelf naar boven gewerkt bij Qmusic. Ook presenteert ze af en toe programma’s bij RTL, bijvoorbeeld RTL Boulevard. Ze is voor verschillende prijzen genomineerd en heeft zelfs al wat belangrijke awards in de wacht weten te slepen. Nu is ze het gezicht van de radiozender, en poseert ze aan de lopende band voor fotoshoots in tijdschriften. Het zal dus niet als een verrassing komen dat het vermogen van Marieke Elsinga behoorlijk hoog is. Het kost haar bakken energie, maar gelukkig wordt ze er behoorlijk voor gecompenseerd. Op die manier heeft ze in februari 2021 een huis gekocht voor meer dan 1.2 miljoen!

Eindelijk rust voor Marieke

Marieke Elsinga in een chique jurk op een gouden kleedje is dus veelzeggend: niet omdat ze slapend rijk is geworden, maar omdat ze na jarenlang vroeg opstaan, drie verschillende banen tegelijk werken, sporten en bewegen als een gek en tegelijkertijd een leuk en actief Instagramkanaal bijhouden eindelijk eens wat extra slaap verdient! Een normaal mens zou elke dag rond het middaguur indutten, maar Marieke blijft haar agenda volzetten met leuke klusjes. Voor tijdschrift Linda lijkt ze eindelijk eens niet te hoeven stuiterballen voor haar geld. Dat mogen we de goedlachse presentatrice ook gewoon een keertje gunnen, toch?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien.