De lekkerste Instagram foto’s van Carmen Lauren Visser, de nieuwe vriendin van rapper Antoon

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rapper Antoon heeft het goed voor mekaar. Kijk maar naar de vrouw die hij zijn vriendin mag noemen, de beeldschone Carmen Lauren Visser.

De populaire Antoon heeft nu nog een reden waarom mensen naar hem opkijken, namelijk zijn beeldschone vriendin Carmen Lauren Visser. We gaan deze dame nog veel vaker zien de komende maanden dus tijd om haar even goed te introduceren bij het grote publiek. Want Carmen is een ongelooflijke interessante vrouw als je haar eenmaal leert kennen.

Lees ook: Foto: Suzan van Freek doet Zwarte Cross in piepklein topje

De vriend Carmen Lauren Visser is dus rapper Antoon

Zoals je al kon lezen is Carmen dus de nieuwe vriendin van rapper Antoon. Dat betekent dat ze vaker dan nu in de schijnwerpers zal worden gezet de komende maanden. Dan is het wel goed natuurlijk om alvast het een en ander over haar te weten. Lees dus gauw verder zodat jij helemaal up to date bent over deze prachtige brunette. Zo kan je de komende tijd mee blijven praten.

Carmen Lauren Visser heeft genoeg mooie foto’s op Instagram

Deze prachtige influencer heeft meer dan genoeg mooie foto’s op haar Instagram staan om een heel boek mee te vullen. En dat maakt de prachtige studente gelijk gelieft bij een groter publiek. De brunette heeft zoveel mooie foto’s van zichzelf dat de beste kiezen echt wel een hele klus is. Daarom hebben we in dit artikel de mooiste maar even op een rijtje gezet. Zo krijg jij een goed beeld van de nieuwe vriendin van rapper Antoon. En dat beeld is prachtig om naar te kijken.

Dit is de leeftijd van Carmen Lauren Visser

Er is nog maar weinig bekend over de populaire studente die nu dus met rapper Antoon heeft. Maar toch weet ze het al 3 jaar voor elkaar te krijgen om in de FHM 500 te komen. Ook reist ze de hele wereld over. En dat zijn best mooie prestaties. Zeker op Carmen haar nog jonge leeftijd. Ze is namelijk pas 25 jaar oud. Deze dame gaat ongetwijfeld grootse dingen betekenen, dus blijf haar vooral goed in de gaten houden.
Carmen Lauren Visser zit op TikTok

De prachtige vriendin van rapper Antoon heeft ook veel bekijks op haar eigen TikTok pagina. Onder de naam @carmenlaurenvisser weet ze op het platform de lachers flink op haar hand te krijgen. Ook geeft ze iedereen via TikTok een bijzonder kijkje in haar leven. En daar zijn haar volgers haar natuurlijk erg dankbaar voor. Via TikTok weet Carmen haar fans te charmeren en voor zich te winnen. Als je dus een beter kijkje wilt hebben in het leven van Carmen Lauren Visser, dan is TikTok wel de plek om te beginnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!