Eindelijk actie in Big Brother: kletsnatte bewoners kruipen bovenop elkaar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

In het programma Big Brother is echt iedereen kletsnat! En dan kruipen zelfs de bewoners op elkaar, wat gebeurt hier?

Big Brother is inmiddels elk jaar weer op tv, maar het lijkt erop dat het ooit zo beruchte programma niet echt meer de show steelt… Hoewel, beelden zoals deze waarbij de deelnemers kletsnat zijn en lijken op schildpadden, lijken veel nieuwsgierigheid te wekken!

Bewoners zijn kletsnat en lijken net schildpadden

In een recente aflevering van het programma Big Brother zorgde een opdracht voor veel actie en grappige situaties! De deelnemers droegen grote bakken op hun rug die ze onder een lopende kraan moesten vullen. Daarna moesten ze het water elke keer overgieten van de ene naar de andere bewoner, een van de bewoners ging dan naar een bak toe om het te vullen totdat de bak vol was, dan zou de missie geslaagd zijn. Maar de opdracht ging niet zo goed als ze dachten dat het zou verlopen. Met de bakken aan hun ruggen leken de bewoners wel echt op onhandige schildpadden! Helaas bleken ze ook niet erg goed te zijn in het spelletje. Ze gooiden bijna alleen maar water over zichzelf en hun medebewoners heen! Gelukkig vonden de kijkers van het programma het hilarisch om te zien! Ze lieten dat duidelijk blijken in de reacties: “Hahahah en heel het huis zeiknat!!”, “En wat hebben we ons kapot gelachen!”, “Hier heb ik wel veel moeten lachen”, “Dit was hi-la-risch!” en “Ik heb in een deuk gelegen om deze opdracht..”

Afvallers tot nu toe bij het programma Big Brother

De opdracht heeft er zeker voor gezorgd dat alle bewoners kletsnat werden na afloop. Ook waren de vloeren in en om het huis helemaal nat… Fans hopen dat het niet veel tijd heeft gekost om alles op te ruimen! Hoe dan ook, dit was echt een hoogtepunt van het programma en fans kijken uit naar meer van dit soort hilarische opdrachten. Het programma Big Brother ging op maandag 15 januari 2024 van start met een groep nieuwe deelnemers. Maar hoewel de deelnemers ook enthousiast zijn begonnen, de realiteit van het spel is dat er uiteindelijk mensen zullen moeten afvallen. Hier zijn de afvallers van het programma tot nu toe!

De afleveringen van Big Brother verliezen veel mensen

In aflevering 1 viel Ashley af. Maar ze kreeg later de kans om terug te keren vanwege het onverwachte vertrek van Sonja in aflevering 2. In aflevering 3 werd Lenie uit het huis gestuurd omdat hij was genomineerd door de andere bewoners van Big Brother. Ariana verliet als vierde het huis omdat ze de minste stemmen kreeg van de kijkers thuis. In aflevering 5 ging Nouchka naar huis, gevolgd door Basiri in aflevering 6, Doriana in aflevering 7, Sabeau in aflevering 8, en Ronahi in aflevering 9. Allemaal moesten ze het huis verlaten omdat de kijkers niet genoeg op hen hadden gestemd en ze dus de minst favoriete kandidaten waren. Erg jammer maar de overige deelnemers moeten door! Met elke aflevering die voorbijgaat, komen we ook steeds dichter bij de finale van het programma. De finale van het programma zal op zaterdag 13 april plaatsvinden. Fans van Big Brother kunnen niet wachten om te zien wie als laatste overblijft en wie er uiteindelijk met het prijzengeld vandoor gaat! Het spel blijft spannend, vol met verrassingen en gekke maar grappige opdrachten. Ook is het onvoorspelbaar wie uiteindelijk de winnaar zal zijn!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.