Darter Michael van Gerwen krijgt flinke kritiek na foto met peperdure nieuwe auto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Michael van Gerwen heeft een prachtig dure nieuwe auto aangeschaft. Zijn fans zijn lang niet allemaal enthousiast over deze nieuwe aankoop…

Michael van Gerwen heeft een nieuwe peperdure auto gekocht. Hij is dit keer wederom gegaan voor een BMW en niet zomaar een. Hij is dit keer voor de ‘BMW i7 xDrive 60 M-Sport’ gegaan. Deze auto kost nieuw zo’n 150.000 euro. Dat is dan natuurlijk zonder aanpassingen en toevoegingen. Het is een prachtige auto, maar als het aan zijn fans ligt heeft hij dit helemaal niet verdiend!

Michael van Gerwen koopt de verkeerde auto

Michael van Gerwen presteert al een tijdje niet meer zo goed in zijn wedstrijden. Hij gooit slecht en zou volgens zijn fans eerst maar eens beter moeten presteren voor hij zichzelf mag verwennen. Daarnaast zijn zijn volgers het ook niet helemaal eens met het merk van de auto. Hij zou beter een Audi kunnen kopen volgens zijn fans. Ook vinden ze de kleur niet heel mooi. Wij denken ook dat hij de verkeerde kleur heeft gekozen. Gifgroen was natuurlijk veel beter geweest! Wil jij alle foto’s en video’s van de auto bekijken en de reacties onder zijn post lezen? Klik dan op deze link. 

BMW Michael van Gerwen

Michael van Gerwen presteert al een tijdje niet

Michael van Gerwen is al een tijdje niet meer in topvorm. Hij verliest veel belangrijke wedstrijden en toernooien. Zo verloor hij ook van de jongeling Luke Littler. Ook tijdens de interviews na afloop van de wedstrijden leek hij een beetje chagrijnig te zijn. Het gaat op dit moment dus niet goed met van Gerwen, in ieder geval in de sport. In zijn privé leven is hij zo te zien volop aan het genieten.

Michael van Gerwen

Meer zien van Michael van Gerwen doe je op zijn Instagram

Wil jij meer zien van de darter Michael van Gerwen? Neem dan zeker even snel een kijkje op zijn Instagrampagina! Hier post Michael veel leuke beelden van zijn dartwedstrijden. Het gaat er altijd gezellig en luidruchtig aan toe en dat laat hij ons ook zien! Daarnaast geeft hij ook een kijkje in zijn privé leven. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!