Chantal Janzen laat opvallende pyjama zien op nieuwe foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen onthult haar spannende pyjama op haar nieuwste foto. En haar fans vinden dat helemaal geweldig.

Presentatrice Chantal Janzen kan een hoop hebben. Zo ziet de prachtige blondine er in een stout lingerie setje natuurlijk geweldig uit, maar in haar wat kuisere pyjama valt Chantal ook voldoende op. Het nieuwe seizoen van Chantals Pyjama Party staat namelijk weer voor de deur en de presentatrice deelt daarom niet alleen haar nieuwe set, waar ze straks al haar gasten mag gaan ontvangen, maar ook deelt ze alvast haar nieuwe outfit. Voor de verandering eens een keer geen roze, want Chantal heeft een pyjama gevonden met glitters. Die moet haast wel de volle aandacht van het publiek grijpen. Met zo’n opvallende pyjama is Chantal dus nu al verzekerd van succes.

Lees ook: 3 foto’s die bewijzen dat Chantal Janzen een doodsaaie Instagram-moeder is

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RTL (@rtl.nl)

Chantal heeft een nieuw pakje

Onder het motto ‘new year, new me’ heeft Chantal haar programma een flinke make-over gegeven. Niet alleen heeft ze een toffe, maar vooral ook gigantische set laten bouwen, ook heeft ze een hartstikke leuke nieuwe pyjama uit de kast getrokken. In haar opvallende paarse glitterpak straalt Chantal nog meer dan dat ze dat normaal doet. Niet dat Chantal dat extra zetje in de rug nodig heeft, want de beeldschone blondine valt van zichzelf al meer dan genoeg op natuurlijk. Maar het is altijd fijn om een beetje beter in de schijnwerpers te staan. Het is alleen te hopen dat Chantal haar publiek niet verblind met haar nieuwe pakje, ander dan mag deze weer terug de kast in. Dan zou Chantal weer moeten terugvallen op haar oude en vertrouwde roze pyjama, waar iedereen inmiddels zo aan gewend is geraakt.

Je kan Chantal live in pyjama bekijken

Voor wie een televisiescherm helemaal niks vindt, is er gelukkig goed nieuws. Chantal gaat ook live mensen vermaken in haar pyjama. In de Ziggo Dome vindt over enkele dagen de theaterversie van Chantal haar pyjamafeestje plaats. en daar wil je bij zijn. Misschien als je geluk hebt kan je nog snel ergens kaarten scoren om Chantal in haar spannende roze pakje te mogen bewonderen en anders is het helaas toch de televisie variant waar je op zal moeten wachten. Gelukkig is daar niks mis mee. Aangezien de meeste televisies steeds betere beeldkwaliteit hebben kan je haarscherp genieten van de spannende pyjama van Chantal.

Draagt Chantal altijd zo’n mooie pyjama?

Nou, nee. In het echte leven is Chantal toch iets minder spannend als op de televisie. Geloof niet alles wat je op tv ziet dus. Thuis draagt ze vaak een oude badjas en loopt Chantal er bij alsof ze de grootste kater ooit heeft. Gelukkig weet Chantal die kant van zichzelf voor de televisie aardig te verbloemen. Helemaal als ze van die mooie pyjama’s draagt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman tuit roze lipjes op intieme foto

Katja Schuurman is helemaal happy en beloont haar volgers met een lieve foto. De actrice tuit haar gestifte lippen enthousiast voor de camera.

Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Jamie Vaes is weer helemaal in haar element met het plaatsten van foto's in niets verhullende outfits. Dit keer maakt Jaimie haar volgers helemaal gek in een heel klein roze onderbroekje...

Vet: Rico Verhoeven mag sparren met legendarische acteur

Rico Verhoeven mocht een potje sparren met een van zijn grote helden en legendarisch Hollywood-acteur Jason Statham.